17 Mayıs 2022 00:07 Güncelleme : 17 Mayıs 2022 00:07

Emeklilerin Beklediğine Değecek Haber Duyuruldu! Ödemeler Kesinleşti Talimatlar Verildi Bu Kadar Yatacak!

Emeklilerin Beklediğine Değecek Haber Duyuruldu! Ödemeler Kesinleşti Talimatlar Verildi Bu Kadar Yatacak!

2022 yılından beri ardı arkası kesilmeden gelen zamlar, birçok vatandaş grubunu da etkilemeye devam ediyordu. Özellikle emekliler, temel gıda ürünlerine erişim sağlamaya çalışırken aylıklarının adeta eridiğinden şikayet ediyorlardı. Fakat şimdilerde SGK tarafından bazı bankalarla imzalanan protokol anlaşması, emeklilerin nakit sorunlarını çözecek gibi duruyor. İşte, emeklilere sağlanacak uygun fiyatı kredi imkanının merak edilen tüm detayları.

Son aylarda yükselişe geçen enflasyon rakamları, birçok vatandaş grubunun alım gücünü azaltmaya devam ediyor. Özellikle emekliler, yükselen market fiyatları nedeniyle temel gıda ürünlerine dahi erişim sağlamakta güçlük çekmeye başlamışlardı. Hal böyle olunca SGK harekete geçti ve emeklilerin nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri yeni kampanyaları açıkladı.

SGK tarafından yapılan açıklamaya göre Türkiye’nin en köklü bankaları aracılığıyla emeklilere uygun faiz oranlı ve kolay ödeme yöntemleri olan yeni kredi kampanyaları sağlanacak. Bu sayede emekli vatandaşlar, alım güçlerini bir nebze de olsa yükseltebilecekler. İşte, emekliler için başlatılan yeni kredi kampanyasının merak edilen tüm detayları.

Devlet Eliyle Emekli Vatandaşlara Kredi Sağlayacak Bankalar Açıklandı!

Sosyal Güvenlik Kurumu, son aylarda alım gücü iyice düşen emekli vatandaşları rahata kavuşturabilmek için birçok bankayla protokol anlaşmaları imzaladığını duyurmuştu. Ortaya çıkan bu gelişmenin ardından hangi bankaların vatandaşlara kredi imkanı sağlayacağı da ortaya çıktı.

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruda emeklilere kredi imkanı sağlayacak bankaların Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası olduğu açıklandı. Bu kamu bankaları, vatandaşlar için nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri 4 bin 750 liralık destek sunacak. Ayrıca bu krediler, emekliler için uygun geri ödeme ve faiz oranlarıyla sunulacak. Şimdilerde milyonlarca emekli, ilgili bankalardan kredi alabilmek için kolları sıvamış durumda. 

Devlet Eliyle Emekli Vatandaşlara Kredi Sağlayacak Bankalar Açıklandı!

Emeklilere Özel Sunulacak Kredinin Faiz Oranları ve Taksit Miktarı Açıklandı!

Emeklilere özel olarak sunulan kredi imkanının ne kadar olacağı ortaya çıkmışken şimdilerde kredi kampanyasına dahil edilen faiz oranları ve taksitlendirme miktarı da açıklandı. Buna göre Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından sunulan krediler, faiz olarak 1,55 oranından sunulurken vatandaşlara 36 aylık vade imkanı sağlanacak. Bu sayede emeklilerin aldıkları krediler için aylık taksitlendirmeleri sadece 182 lira 19 kuruş olacak. Bu kredi kampanyası, şimdilerde milyonlarca emeklinin alım gücünü bir nebze de olsa yükseltecek gibi duruyor. 

Emeklilere Özel Sunulacak Kredinin Faiz Oranları ve Taksit Miktarı Açıklandı!

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış