30 Eylül 2022 09:00 Güncelleme : 30 Eylül 2022 09:00

Emekliye sevindirecek haberler üst üste! 10 gün içerisinde başvuranlara verilecek

Emekliye sevindirecek haberler üst üste! 10 gün içerisinde başvuranlara verilecek

Milyonlarca emekliyi sevindirecek haberler hız kesmeden devam ediyor. Destek limitleri yüksel ve 10 gün süre verildi. İhtiyaç kredisi kullanacak kişiler için verilen bu 10 gün içinde başvuru yapmak gerekiyor. Peki, başvurular nasıl olacak?

Milyonlarca emekliye yapılan nakit kampanyalarla birlikte hız bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanmak isten kişilere de 10 gün süre daha verildi. Özel bankalar tarafından hazırlanan bu yeni paketin hazırlandığı duyuruldu. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

10 gün içerisinde başvuru yapmak gerekiyor

Son dönemlerde emeklilere yapılan nakit kampanyalarıyla birlikte hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar 10 gün içinde özel bankalar tarafından yeni bir paket hazırlandığı duyuruldu. Emekli maaş hesabı üzerinden başvuru yapmak isteyen kişiler, 10 gün içerisinde aşağıdaki bankalar üzerinden maaş alma durumunda 100.000 TL’ye kadar kredi kullanma ve emekli maaş hesabı üzerinden düş faizlerde kredi alma imkanı sunuyor.

Emekli maaş hesabı üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan, kredi şartlarına uygun olmanız durumunda da aynı gün içinde hesaplarınıza ödemelerin yatırılacağı ve onaylanan bu kredilerde de şartları uygun olarak hesaplarınıza yatırmış olduğunuz ödemelerle birlikte bankadaki olan borçlarınızı da kapatacaksınız.

10 gün içerisinde başvuru yapmak gerekiyor

Bankalar ve şartları

Garanti Bankası üzerinden başvuru yaparak kredi kullanmak isteyen kişiler için yeni başlatılan kampanyada Garanti Bankası, emekli maaşını kendi bankasına taşıyan ya da emekli maaşını kendi bankasından alan tüm vatandaşlara aynı gün içinde kredi ödemesi yapacağını duyurdu. Garanti Bankası şubeleri üzerinden ve banka internet sitesi üzerinden kredi başvuruları yapabilir ve aynı zamanda hesaplarınız ödeme alabilmeniz için banka müşterisi olmanız ve mobil uygulamaları da kullanmanız gerekiyor.
Denizbank üzerinden kredi almak isteyen vatandaşların maaş müşterisi olması istenmektedir.

Denizbank üzerinden kredi kampanyalarına katılabilmeleri için ihtiyaç kredisi olarak 100000 TL’ye kadar 24 ay vadede 50000 TL’ye kadar da 36 ay vadeli kredi kullanma imkanı sunmaktadır. Şartlara uygun kişilere 5 dakika içinde sonuç verilecek ve aynı gün hesaplarına yatırılacak.
Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisine başvurmak isteyenler emekli maaşını Ziraat Bankası aracılığıyla birlikte kredi almak için başvuruda bulunarak, banka üzerinden hızlı ve düşük faiz oranlarında ihtiyaç kredisinden yararlanabiliyor.

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış