18 Şubat 2022 12:01 Güncelleme : 18 Şubat 2022 13:38

En Ucuz 7 Araç Türkiye'ye Geliyor! Sıfır Araba Almak İsteyenlere Büyük Fırsat

En Ucuz 7 Araç Türkiye'ye Geliyor! Sıfır Araba Almak İsteyenlere Büyük Fırsat

Araba piyasasına can verecek, dünyanın en ucuz 7 modeli Türkiye'de satışa çıkmaya hazırlanıyor. Sıfır araba almak için uygun seçenek arıyorsanız bu modelleri yakından takip edebilirsiniz.

Artan döviz kurları, yaşanan pandemi, çip krizi gibi nedenlerden dolayı birçok insan sıfır araç alma hayalini ertelemek durumunda kalıyor. Otomobil üreticileri de özellikle de artan fiyatlara cevap verebilmek için farklı yöntemlere başvuruyor.

Birçok firma bazı modellerini sadece belirli bölgeler için üretiyor. Ancak bu tür ekstrem durumlara cevap verebilmek için o modellerin satış noktalarını değiştirebiliyor. Birçok marka bunu ülkemizde ki artan fiyatlara cazip modeller ile cevap vermek için yapıyor. 7 farklı aracın bu sebepten dolayı ülkemizde gelmesi gündemde.


Hyundai Santro Modelini Getiriyor

Güney Kore’li araba üreticisi Hyundai, sadece Hindistan için ürettiği Santro modelini ülkemize getirmeye hazırlanıyor. 1.1 benizli motor ve 5 manuel vitese sahip araç, bu ülke de 87 bin TL’ye satılıyor. Ülkemizde ki vergiler düşünüldüğünde satış fiyatının 150-170 bin TL civarında olması bekleniyor.



Hyundai Santro Modelini Getiriyor

Tata Tiago Modelini Türkiye’de Satışa Çıkıyor

Özellikle Asya pazarında güçlü olan Hindistan merkezli araç üreticisi Tata, en ucuz modeli olan Tiago’yu satışa sunmaya hazırlanıyor. 72 beygir, 95 Nm tork, 5 ileri manuel vitese sahip bu araç Hindistan piyasasında 95 bin TL’ye satılıyor.



Tata Tiago Modelini Türkiye’de Satışa Çıkıyor

VW Gol Ülkemize Geliyor

Alman üretici VW tarafından sadece Latin Amerika pazarı için üretilen Gol modelini Türkiye’ye getirmeyi planlıyor. Fiyat-performans açısından en iyi tercihler arasında yer alan bu modelin ülkemizde 180 bin TL civarında satılması bekleniyor.



VW Gol Ülkemize Geliyor

Changli 3 Kişilik Aracı Getiriyor

Çin’de satışta bulunan Changli markasına ait J10 modelinin Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. Sadece 3 kişilik olan bu araç aynı zamanda sadece elektrik ile çalışabiliyor.



Reanult Kwid Modelini Getirmeyi Planlıyor

Fransız otomobil üreticisi Reanult, ülkemizde satışta bulunmayan ve sadece Hindistan pazarına sunduğu Kwid modelini satışa hazırlanıyor. 50 beygirlik bu minik aracın 200 bin TL’nin altında satılmasının planlandığı aktarılıyor.



Reanult Kwid Modelini Getirmeyi Planlıyor

Avrupa’nın En Ucuz Otomobili Dacia Spring Türkiye’ye Geliyor

Dacia, Avrupa’nın en ucuz elektrikli otomobili unvanına sahip olan Spring modelini Türkiye pazarına getirmeye hazırlanıyor. Bu aracın fiyatı hakkında açıklama yapılmazken markanın 2022 yılında aracı satmaya hazırlandığı aktarılıyor.



Avrupa’nın En Ucuz Otomobili Dacia Spring Türkiye’ye Geliyor

Citroen’in 2 Kişilik Elektrikli Modeli Geliyor

Bir diğer modelse Citroen’in 2 kişilik olan elektrikli seçeneği olacağı aktarılıyor. Sadece şehir içi ulaşımı için tasarlanan bu aracın menzili 70 kilometre ile sınırlı tutulması bundan dolayı oluyor. Ami adına sahip bu araçların Türkiye için geldiği görüntüler internet üzerinden paylaşılmıştı.

Bu modellerden hangilerinin ülkemizde satışa sunulacağını yakın gelecekte hep birlikte göreceğiz. Peki, siz bu modellerden hangisini almayı tercih ederdiniz? 

Etiketler

Otomobil  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış