18 Şubat 2022 13:28 Güncelleme : 18 Şubat 2022 13:35

Erdoğan ve İmamoğlu Camide Cuma Namazında Karşılaştı! İmamoğlu Bakın Neler Anlattı

Erdoğan ve İmamoğlu Camide Cuma Namazında Karşılaştı! İmamoğlu Bakın Neler Anlattı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir cuma namazında Erdoğan ile karşılaştığını söyleyerek “Hiç konuşmadık, yaklaşık 40 ceviz kırdım ve yedim. Sonra da ayrıldım” ifadesini kullandı.

Sözcü yazarı Aytunç Erkin, bugünkü köşe yazısında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ( İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldiği görüşmeyi aktardı.

İBB Başkanı İmamoğlu, Aytunç Erkin ile görüşmesinde, MOBESE kayıtlarının peşini bırakmayacağını belirterek, “‘Benim, ailemin böyle izlenmesi kabul edilemez. Sayın Vali’ye de sordum. Mesaj attım ve o mesaj duruyor. Kayıtlara geçsin istedim. Cevap gelmedi. Sadece görüntüler verilmemiş, montajlanmış da! Kim servis etti o görüntüleri?” şeklinde konuştu.

YEMEKTE BULUŞTULAR

Aytunç Erkin ve Ekrem İmamoğlu, akşam yemeğinde buluşarak gündemle ilgili değerlendirmede bulundu. İmamoğlu, servis edilen MOBESE görüntüleri ile ilgili “Montajlanmış” diyerek valiye attığı mesajı da Erkin ile paylaştı.

40 CEVİZ KIRDIM VE YEDİM

İmamoğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’la bir cuma namazında karşılaştıklarını söyleyerek detaylarını, “Namaz kılıyorum ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da geldiğini söylediler. Namazdan sonra bir odada sohbet edildi. Başkaları da vardı. Ben konuşmadım. Yaklaşık 40 ceviz kırdım ve yedim. Sonra da ayrıldık.” ifadeleri ile anlattı.

Etiketler

Siyaset  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış