27 Temmuz 2022 11:44 Güncelleme : 27 Temmuz 2022 11:44

Eski Survivor yarışmacısı Berna Canbelek'i bir de gerçek hayatında görün! Bu Berna'ysa yarışmadaki kimdi?

Eski Survivor yarışmacısı Berna Canbelek'i bir de gerçek hayatında görün! Bu Berna'ysa yarışmadaki kimdi?

Survivor yarışmasının gözde isimlerinden biri olan Berna Canbelek sosyal medyayı derinden salladı. İddialı pozları ve güzelliğiyle herkesin yakından takip ettiği Berna Canbelek’in her fotoğrafı gündeme damgasını vuruyor. Görenler iltifat etmeden geçemiyor.

Ekranların sevilen ve oldukça beğenilen yarışması Survivor’da yarışan Berna Canbelek pozlarıyla gündeme damgasını vurdu. Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan güzel yarışmacının her fotoğrafı kısa süre içinde gündemde yerini alıyor. İddialı pozları ve güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Berna Canbelek’in son pozu resmen sosyal medyaya damgasını vurdu. Görenler beğeni ve iltifat etmeden geçemediler. İşte Berna Canbelek’in iddialı pozları…

Survivor yarışmasının gözde ismi Berna Canbelek sosyal medyayı sallamaya devam ediyor

Survivor tarihinin unutulmaz yarışmacısı Berna Canbelek, yarışmaya iki defa katıldı. Yarışma sürecinde performansı ve yarışmacılarla iletişimiyle birlikte hafızalara kazınan isimler arasında yer aldı. Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Berna Canbelek, birçok kişi tarafından yakından takip ediliyor. İddialı kıyafetleri ve pozlarıyla sosyal medyayı sallayan Berna Canbelek’e sevenleri iltifat yağdırıyorlar. Her fotoğrafı yakından takip edilen ünlü ismin Survivor yarışmasından sonraki halleri de dikkatlerden kaçmadı.

Survivor yarışmasından önce 2012 yılında Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılan Berna Canbelek daha sonra 2015 yılında Survivor yarışmasına katıldı. Yarışma boyunca davranışları ve performansıyla hafızalara kazınan isimler arasına giren Berna Canbelek, sosyal medya camiasında oldukça sevilen ve yakından takip edilen isimler arasında yer alıyor. Her fotoğrafı ilgiliyle takip ediliyor.

Survivor yarışmasının gözde ismi Berna Canbelek sosyal medyayı sallamaya devam ediyor

Berna Canbelek kimdir?

1989 tarihli Berna Canbelek 33 yaşında. State School Of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin’de eğitim almış bulunmaktadır. Akrobasi, dans, şarkı, piyona, binicilik ile ilgilenen Berna Canbelek 2012 yılında Yetenek Sizsiniz yarışmasına katıldı. 2015 yılında Survivor’a katılan Berna Canbelek, yarışmadan sonra sosyal medyada yakından takip edilen isimler arasına girdi. Ada hayatı ve yarışmadaki performanslarıyla hafızalara kazınan Berna Canbelek, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündemde isminden bahsettiriyor.

Berna Canbelek kimdir?

Etiketler

Magazin   Survivor   Berna Canbelek  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış