19 Nisan 2023 22:22 Güncelleme : 19 Nisan 2023 22:23

Esra Erol'da ilk geceyi anlattı zar zor susturuldu! İşte herkesi utandıran olay

Esra Erol'da ilk geceyi anlattı zar zor susturuldu! İşte herkesi utandıran olay

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol’da programında izleyenleri şok eden bir olay yaşandı. Programa katılan Elif Eda Leventler, eşi ile boşanmak için programa katıldı ve anlattıklarıyla hem stüdyodakileri hem de ekranları başındaki seyircilerin ağzını açık bıraktı.

Ekranların yakından takip edilen programlarından biri olan Esra Erol’da programında şoke eden olaylar yaşanmaya devam ediyor. Son olarak programa katılan 23 yaşındaki Elif Eda Leventler anlattıklarıyla stüdyodakileri hayrete düşürdü. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Stüdyodakileri şok etti

ATV ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu Esra Erol’un üstlendiği Esra Erol’da programında şok eden bir olay yaşandı. 6 ay önce Muhammed Emin Leventler ile evlenen Elif Eda Leventler, eşinden boşanmak için programa katıldı. Evliliğinde yaşadıklarını dile getiren Elif Eda Leventler, anlattıklarıyla hayrete düşürdü. Esra Erol’un “Neden kapımı çaldın?” sorusunu cevaplayan Elif Eda Leventler;

“Başta eşim defalarca ayrılmak istediğini söyledi. Bu düğünün ertesi günü yaşanmaya başladı. Psikolojik sorunları varmış. Düğün gecesi karı koca olamadık. Problem orada başladı. Eşim ‘Bir şey beceremediğim gibi bunu da beceremedim’ demeye başladı. Daha yeni evlisin hiçbir şey anlamıyorsun, bilmiyorsun cahilsin. Bana ‘Günahına girmek istemiyorum’ dedi. Ertesi günü ‘Boşanalım’ dedi” ifadelerini kullandı.

Stüdyodakileri şok etti

Eşinin boşanmak istediğini söyledi

Eşinin bazı ilaçlar kullandığını söyleyen Elif Eda Leventler, evlendiği gece hakkında konuşmaya başlayınca Esra Erol, konuyu değiştirdi. Elif Eda Leventler eşi için ilk görüştüğü kişi olduğunu ifade ederken, kaynanasının iknalarıyla bu işin olduğunu, eşinin evlendikten sonra tutarsız hareketler yapmaya başladığını ifade etti. Evlenmeden önce ilaç kullandığını ve şizofren hastalarının kullandığı ilaçlar olduğunu söyleyen Eli Eda, cebinden bir ilaç çıkardığını, içeriğini söylemek istemediğini ve o ilacı içirip eşini yanına yolladıklarını söyledi.

Eşindin kendisinden sürekli boşanmak istediğini ve eşinin belli ilaçlar kullandığını belirten Eli Eda; “Nikahtan sonra kocam Muhammed Emin boşanalım” dediğini ifade etti. 6 ay boyunca yaşadıklarını anlatan Elif Eda Leventler hem stüdyodakileri hem de izleyenleri şok etti.

Eşinin boşanmak istediğini söyledi

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

2 Yorum Yapılmış
  1. Munevver

    Ne diyebirimki dünyanın çivisi çıkmış

    30-10-2022 13:09
  2. Fatih 23

    Oğlu hasta olan bir aile nasıl bunu yapar, nasıl vicdan nasıl bir duygudur.

    30-10-2022 12:01