26 Mayıs 2022 02:00 Güncelleme : 26 Mayıs 2022 02:00

Esra Ezmeci’ye Gelen Bu İtiraf Dizilerinde Bile Yok! Meğer Neler Döndürüyorlarmış Şok Olacaksınız

Esra Ezmeci’ye Gelen Bu İtiraf Dizilerinde Bile Yok! Meğer Neler Döndürüyorlarmış Şok Olacaksınız

Herkesin her şeyini dile döktüğü Esra Ezmeci'ye gelen itiraflarda gün geçmiyor ki şaşırmayalım. İşte nutkunuzun tutturan o itiraflar.


Ünlü psikolog Esra Ezmeci’ye gelen itiraflar gündemden düşmüyor. Her defasında bu kadar da olmaz dedirten itiraflara bir yenisi daha ekleniyor. Ünlü psikoloğu bile şaşkına çeviren bu itiraflar sosyal medyada oldukça çok konuşuluyor. Olaylı itiraflar karşısında görenlerin nutku tutuluyor. İşte detaylar…

Olaylı İtiraflar Bitmiyor!


Ünlü psikolog Esra Ezmeci sık sık paylaştığı itiraflarla gündemde yerini alıyor. Esra Ezmeci sosyal medya hesabında düzenli olarak soru-cevap yaparken gelen itiraflar da şaşırtmaya devam ediyor. Takipçilerine tavsiyeler veren Esra Ezmeci, gelen itiraflar karşısında herkesi şaşkına çeviriyor. Bu kadar da olmaz dedirten bu itirafların ardı arkası gelmiyor. Her hafta bir yenisi eklenen bu itiraflar karşısında görenler artık söyleyecek söz bulamıyorlar.
Sık sık gündeme paylaştığı itiraflarla gelen Esra Ezmeci paylaşımlarına devam ediyor. Gelen bu itirafla birlikte herkes şaşkına döndü. Söyleyecek söz bulamayan takipçileri gelen itirafların karşısında söyleyecek söz bulamıyor. Özellikle ikili ilişkiler ve evlilikler hakkında gelen bu itiraflar herkesin ağzını açık bırakıyor.

Olaylı İtiraflar Bitmiyor!

Şakına Çeviren İtiraf!


Ünlü psikolog Esra Ezmeci kitaplarıyla herkesin yakından takip ettiği kişiler arasında yerini aldı. Esra Ezmeci bunun yanında sosyal medyadan da takipçilerine tavsiyeler vererek yardımcı olmaya çalışıyor. Esra Ezmeci gelen itirafları paylaşırken sosyal medyada da çok konuşuluyor. Sık sık itirafları paylaşmasıyla gündeme gelen Esra Ezmeci de bu itirafları yanıtlamaya çalışıyor. Her geçen gün ağızları açık bırakan bu itiraflara bir yenisi ekleniyor. Görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Gündeme bomba gibi düşen bu itiraflar artık bu kadar da olmaz dedirtiyor.
Evlilik ve ikili ilişkiler hakkında gelen bu itiraflar herkesi şoka sokarken gündemde de yerini alıyor. İtiraflar her geçen gün daha da mide bulandırıyor. Söyleyecek söz bulamayan takipçileri bu itirafların karşısında adeta nutku tutuluyor. Herkesi şaşkına çeviren bu itirafların ardı arkası kesilmiyor ve her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. İtirafları paylaşmaya devam eden ünlü psikolog Esra Ezmeci de gündemde sık sık adından söz ettirmeye devam ediyor.

Şakına Çeviren İtiraf!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış