13 Ağustos 2022 09:44 Güncelleme : 13 Ağustos 2022 09:44

Esra Ezmeci'ye gelen bu itirafı şaşkınlıktan okuyamayacaksınız! Kocasının aldatma nedeni buz kestirdi

Esra Ezmeci'ye gelen bu itirafı şaşkınlıktan okuyamayacaksınız! Kocasının aldatma nedeni buz kestirdi

Esra Ezmeci’nin son paylaştığı itiraf yine pes dedirtti. Görenlerin artık midesini bulandıran bu itirafların ardı arkası kesilmiyor. Peki, o itirafta ne yazıyordu?


Sosyal medya hesabında sık sık takipçileriyle soru-cevap ve itiraf saatleri yapan ünlü psikolog Esra Ezmeci, yine ortalığı fena karıştırdı. Görenlerin tepkilerini çeken bu itiraf paylaşımı adeta gündeme bomba gibi düştü. Takipçileriyle sıkı bir iletişim halinde olan Esra Ezmeci, gelen bu itiraflar karşısında görüşlerini ve tavsiyelerini bildirmeye devam ediyor. Kendisine gelen itirafı paylaşıp, tavsiye veren Esra Ezmeci, gündemde de en üst sıralarda yer aldı. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Yok artık dedirten itiraf

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programının sunuculuğunu yapan ve aynı zamanda sosyal medya hesabından takipçilerine evlilik ve ilişkiler hakkında tavsiyelerde bulunan Esra Ezmeci, kendisine gelen itirafları paylaşmaya devam ediyor. Gelen itiraflarla birlikte gündemde yerini alan Esra Ezmeci, en konuşulan isimler arasına girdi. Sosyal medya hesabında düzenli olarak paylaştığı bu itirafların adeta ardı arkası kesilmiyor.
Esra Ezmeci, kendisine gelen o son itirafı paylaştı ve gündeme bomba gibi düştü. Gelen itirafta: “Kocam memelerimi beğenmediği için başka kadına gitmiş. Estetik yaptırsaydın sende dedi” ifadeleri yer alıyordu. Ünlü psikolog Esra Ezmeci bu itiraf karşısında şu yanıtı verdi: “Her zaman bir bahanesi olacak. Aldatmanın bahanesi olmaz” ifadelerini kullandı. Bu itiraf yayınlandığı ilk andan itibaren gündeme bomba gibi düşerken, görenler de tepki vermeden geçemediler.

Yok artık dedirten itiraf

Akıl almaz itiraflara bir yeni daha eklendi

Sosyal medya hesabında sık sık ilişkiler hakkında tavsiyeler veren Esra Ezmeci, aynı zamanda kitaplarından da örnekler sunmaya devam ediyor. Takipçileriyle sık bir iletişimde olan ünlü psikolog Esra Ezmeci, düzenli olarak kendisine gelen itirafları da paylaşıyor. Gelen son itirafla birlikte gündemde büyük ses getiren ünlü psikolog, her ne kadar profesyonel bir şekilde cevap verse de görenler tepkilerini vermeden geçemiyorlar. Sosyal medya kullanıcıları bu itiraflar karşısında sert eleştirilerde de bulundular.

Akıl almaz itiraflara bir yeni daha eklendi

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış