27 Haziran 2022 18:07 Güncelleme : 27 Haziran 2022 18:07

Esra Ezmeci'ye Gelen İtiraf Aşk-ı Memnu'yu Aratmadı! Karısının O İtirafı Mideleri Bulandırdı

Esra Ezmeci'ye Gelen İtiraf Aşk-ı Memnu'yu Aratmadı! Karısının O İtirafı Mideleri Bulandırdı

Ünlü psikolog Esra Ezmeci’nin itiraf paylaşımları gündemden düşmüyor. Herkesin ağzını açık bırakan o paylaşımlar görenlerin midelerini bulandırdı. İtirafların ardı arkası kesilmiyor.

Ünlü psikolog Esra Ezmeci’nin her hafta paylaştığı itiraflar bitmek bilmiyor. Gündemde sık sık itiraf paylaşımlarıyla adından bahsettiren ünlü psikolog Esra Ezmeci, yine şok eden itirafları paylaştı. Görenlerin ağzını açık bırakan bu itiraflar artık bu kadar da olmaz dedirtiyor. Gelen itiraflar ve sorular karşısında profesyonel bir şekilde cevap veren Esra Ezmeci’nin bu paylaşımları adeta gündeme damgasını vuruyor. Her defasında görenleri şaşkına çeviren bu paylaşımların ardı arkası kesilmek bilmiyor. İşte herkesi şok içinde bırakan o paylaşımlar…

Esra Ezmeci’nin İtiraf Paylaşımları Görenlerin Ağzını Açık Bıraktı Bu Kadar da Olmaz

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabında takipçileriyle soru-cevap ve itiraf paylaşımları yapıyor. Kitaplarından da tavsiyeler veren Esra Ezmeci’nin itiraf paylaşımları sosyal medyada adeta olay yaratıyor. Görenlerin midesini bulandıran bu itiraflar her defasında bu kadar da olmaz dedirtiyor. Evlilik ve ahlak dışı gelen bu itirafların ardı arkası kesilmiyor. Herkesi şok eden bu paylaşımlarla birlikte Esra Ezmeci’nin de ismi gündemden düşmüyor.

Gelen sorular ve itiraflar karşısında profesyonel bir şekilde cevap veren Esra Ezmeci’nin bu paylaşımları her defasında sosyal medyayı derinden sallıyor. Evlilik içi ve aile içi sorunların yer aldığı bu itiraflar karşısında görenlerin midesi bulanıyor. Her defasında şok etmeyi başaran bu itiraflar bitmek bilmiyor.

Esra Ezmeci’nin İtiraf Paylaşımları Görenlerin Ağzını Açık Bıraktı Bu Kadar da Olmaz

Esra Ezmeci İtirafları Paylaştı Gündeme Bomba Gibi Düştü

Gündemde sık sık isminden bahsettiren Esra Ezmeci’ye gelen bu itiraflar genellikle evlilik dışı ilişkiler hakkında oluyor. Aşk-ı Memnu’yu aratmayan bu itiraflar sosyal medyada olay yaratmaya devam ediyor. Görenlerin dehşete düştüğü bu itiraflar her defasında daha da ileriye gidiyor. Gündeme bomba gibi düşen bu akıl almaz itiraflar karşısında Esra Ezmeci de profesyonel bir şekilde tavsiyelerde bulunuyor. İtirafları okuyan kişiler de eleştiri de bulunuyorlar. Her hafta sosyal medyaya bomba gibi düşen bu itiraflara sürekli yenisi ekleniyor.

Esra Ezmeci İtirafları Paylaştı Gündeme Bomba Gibi Düştü

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış