1 Ekim 2022 15:30 Güncelleme : 1 Ekim 2022 15:30

Esra Ezmeci'ye tövbeler olsun dedirten itiraf! Kayınpederin yaptığına bakın

Esra Ezmeci'ye tövbeler olsun dedirten itiraf! Kayınpederin yaptığına bakın

Esra Ezmeci’nin paylaştığı itiraf gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medya gündeminde büyük ses getiren bu itirafa tepkiler de çığ gibi büyüdü. İtirafların ardı arkası kesilmezken, yeni paylaşılan bu itiraf görenlerin de ağzını açık bıraktı.

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programının sunuculuğunu üstlenen uzman psikolog Esra Ezmeci, program dışında sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle iletişim kurmaya devam ediyor. Kitapları ve psikolog kimliği ile takipçilerine tavsiyelerde bulunan Esra Ezmeci, kendisine gelen soruları ve itirafları yanıtlamayı ihmal etmiyor. Gündemde sık sık itiraf paylaşımlarıyla adından söz ettiren psikolog Esra Ezmeci, yine gündemi derinden salladı. Görenleri hayrete düşüren bu itiraf sosyal medya gündeminde oldukça tepki topladı. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Esra Ezmeci’nin olay yaratan itiraf paylaşımı

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Esra Ezmeci, sık sık takipçilerinden gelen soruları ve itirafları paylaşıyor. Akıl almaz itiraflar gündemde yerini alırken, görenler de tepki vermeden geçemiyorlar. İlişkiler üzerine tavsiyelerde bulunan Esra Ezmeci kendisine gelen itirafları yanıtlarken, gündemde de oldukça dikkat çekiyor. Son paylaşımıyla yine sosyal medya gündemini derinden sallayan Esra Ezmeci, tepkileri de beraberinde getirdi. Görenlerin ağzını açık bırakan bu itiraf, ağır eleştirilerin hedefinde kaldı.

Esra Ezmeci’nin olay yaratan itiraf paylaşımı

Esra Ezmeci’den şok eden itiraf gündemi salladı

Sosyal medya hesabında sık sık takipçilerinin özel hayatlarına dair paylaştıkları itirafları yanıtlayan Esra Ezmeci, yine gündemde büyük yankı uyandıran bir paylaşımda bulundu. Esra Ezmeci’ye gelen itirafta; “Eşimle birlikte olurken kayınpederimin bizi dinlediğini fark ettim. Eşime söyledim, inanmıyor” ifadeleri yer alıyordu. Esra Ezmeci kendisine gelen bu itiraf karşısında;

“Eğer bu konuda eminseniz bir şekilde mahremiyetin önemi hakkında herkesin duyabileceği şekilde konuşabilirsiniz. Bazen anlatamadığınız konuları, kişilere sanki başkası yaşamışta çok büyük tepki gösterilmiş gibi anlatabilirsiniz. Bu şekilde karşı taraf yaptığı davranışın sonuçlarının ne olabileceğini öğrenebilir” yanıtını verdi. Esra Ezmeci’nin sosyal medya hesabında paylaştığı bu itiraf, gündeme bomba gibi düşerken, tepkiler de adeta çığ gibi büyüdü. 

Esra Ezmeci’den şok eden itiraf gündemi salladı

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış