14 Şubat 2022 11:30 Güncelleme : 13 Şubat 2022 23:20

Farah Zeynep Abdullah'ın Eski Sevgilisi Çok Güzel Hareketler'in Oyuncusu Çıktı! Görenler Hadi Canım Diyor! Bakın O Kişi Kimmiş!

Farah Zeynep Abdullah'ın Eski Sevgilisi Çok Güzel Hareketler'in Oyuncusu Çıktı! Görenler Hadi Canım Diyor! Bakın O Kişi Kimmiş!

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın eski sevgilisi, Çok Güzel Hareketler Bunlar programının oyuncuların biri çıktı. Tanınan ismi görenler şok geçirdi. Daha önce nasıl olur da fark etmedim diyeceğiniz kişi bakın kim!

Bergen Büyük Ses Getirdi!

Daha önce Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veren oyuncu, diziden ayrılmış yeni bir proje için çalışmalara başlamıştı. Şimdi sanatçı Bergen'in hayatının canlandırılacağı film için harekete geçen Farah Zeynep Abdullah, bir kez daha dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bergen olarak başladığı yeni projesi hayranları tarafından tam not almayı başardı. Son zamanlarda rol aldığı dizi ve filmler ile başarısı merdivenlerini hızla çıkmaya başlayan oyuncu Farah Zeynep Abdullah, 'Bergen Acıların Kadını' filminin fragmanının yayınlanmasından sonra milyonlarca izlenme sayısına ulaşarak resmen rekora imza attı. Filmin ne zaman yayınlanacağı hayranlarını meraklandırırken, 4 Mart tarihinde Acıların Kadını Bergen filminin vizyona gireceği haberleri resmi olarak doğrulandı. 

Bergen Büyük Ses Getirdi!

Efe Çelik İle Ayrıldı Mı?

Ünlü oyuncu başarılı işinin yanı sıra aşk hayatıyla da konuşulan ünlüler arasında yer alıyor. Bir dönem ünlü komedyen Doğu Demirkol ile birliktelik yaşamışlar fakat 3 ay sonra ilişkilerini sonlandırmışlardı. Ayrılık nedeni olarak Doğu Demirkol'un kıskançlığı olduğu söylense de çift sadece arkadaş olarak hayatlarına devam edeceklerini söylemişlerdi. Ardından kendisi gibi başarılı bir oyuncu olan Ahmet Rıfat Şungar ile aşk yaşadığı basına sızmış, Farah Zeynep ve sevgilisi Rıfat bu durumu onaylamışlardı. Bu ilişkide fazla sürmemiş, çift kısa zaman sonra ayrılık kararı almışlardı. Şimdilerde ise dj olan Efe Çelik ile aşk yaşadığı bilinen ünlü oyuncunun sevgilisi ile küs olduğu biliniyor. Efe Çelik ve Farah hakkında ayrıldıkları söylense de ikili henüz bu konuda bir açıklama yapmadı. Asıl herkesi şaşırtan Farah ve Eser Yenenler Aşkı oldu. 

Efe Çelik İle Ayrıldı Mı?

Eser Yenenler İle Aşk Yaşıyorlarmış!

Farah Zeynep Abdullah'ın eski sevgilisinin kim olduğu herkesi şaşırttı. Daha önce yaklaşık 3 sene Eser Yenenler ile Farah Zeynep Abdullah'ın aşk yaşadığı haberleri gündemde bomba etkisi yarattı. Çok Güzel Hareketler Bunlar kadrosunda tiyatrocu olan ve daha sonra sunucu olarak programa yeniden geçiş yapan Eser Yenenler, bu durum hakkında açıklama yaptı. Farah Zeynep Abdullah ile 3 sene boyunca beraber olduklarını, kendisinin ve Farah Zeynep'in çok yoğun olan işlerinden dolayı ve araya giren mesafeler nedeniyle aşklarının bittiği yönünde konuştu.  Daha önce uzun süre aşk yaşayan Eser Yenenler ve Farah Zeynep Abdullah aşkı herkesi şaşkına çevirdi. Göz önünde olmayı sevmeyen ikili aşklarını sessiz sakın gözlerden uzak bir şekilde yaşamayı tercih etmişler. 

Eser Yenenler İle Aşk Yaşıyorlarmış!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış