19 Nisan 2023 22:22 Güncelleme : 19 Nisan 2023 22:22

Farkı Bul : 3 farkı bulabilmek için 10 saniyen var! Kendine güveniyorsan hemen başla

Farkı Bul : 3 farkı bulabilmek için 10 saniyen var! Kendine güveniyorsan hemen başla

Orta sevi zorlukta ancak verilen süre içerisinde iki fotoğraf arasındaki farklılıkları bulabilir misiniz? Son zamanlarda artan zeka testleri ile gözlem yeteneğinizi ölçebilirsiniz. Gözlem yeteneğinizi ölçmenin yanında dikkatinizi geliştirebilir ve günün stresinden uzaklaşabilirsiniz. Peki siz bu iki resim arasındaki 3 farkı bulabilir misiniz?

Optik illüzyon testlerinde belirli bir süre aralığı verilir. Bu süre aralığının verilesinin nedeni kısa sürede beynin stresi algılaması ve daha doğru çalışması için uygulanır. Fazla stres tabi ki günlük hayatımızı olumsuz etkiler ancak düzeyli bir stres bize iyi gelecektir. Peki siz dikkatinize ne kadar güveniyorsunuz? Hadi daha fazla beklemeden testi çözmeye başlayalım.

Yukarıdaki resimde ne görüyorsunuz? Bir sınıfın içerisinde sırasında oturan iki öğren var. Öğrencilerin etrafında eşyaları var ve ders çalışıyorlar. Bu bulmacada sizden istenen iki görüntü arasındaki farkı bulmanız. Ancak önemli nokta 11 saniye içerisinde bulmanız gerekiyor. Hem çocuklar hem de sizler için eğlenceli bir aktivite. günün stresinden uzaklaşmak için doğru yerdesiniz. Hile yapayım demeyin ve dikkatli bir şekilde inceleyerek sorunu çözün.

Çözüm bir sonraki sayfada.

İki resim arasındaki üç farkı sormuştuk, işte çözüm...

Verilen süre içerisinde sorunun cevabını bulamadıysanız üzülmeyin biraz daha çalışarak sizde cevapları daha kısa sürede bulabilirsiniz. 11 saniye içerisinde üç farkı bulduysanız gerçekten çok dikkatlisiniz. Orta zorlukta olan bu bulmacaya çok dikkatli bakmanız gerekiyordu. 

İki resim arasındaki farklar aşağıdadır;

  1. Resmin sağ tarafındaki çocuğun bezine dikilmiş bir oyuncak bebeği yok.
  2. Kızın masasındaki resmin sağ tarafında bir silgi var.
  3. Resmin sağ tarafındaki kızın çalışma masasının bacaklarının uzunluğu sol taraftan farklıdır,

şeklinde farkları sıralayabiliriz. Cevabı inceledikten sonra nasıl göremedim diye üzülmeyin. Bu ve bunun gibi illüzyon testleri ve dikkat testleri çözerek sizde ayrıntılara daha iyi bir şekilde bakabilirsiniz. Umarız sizler için eğlenceli bir test olmuştur.


Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış