13 Aralık 2022 20:20 Güncelleme : 13 Aralık 2022 20:20

Fenerbahçe'nin golcüsü Mert Hakan Yandaş'a nefes kesen teklif! O takım kesenin ağzını sonuna kadar açtı, yıldızı bekliyor!

Fenerbahçe'nin golcüsü Mert Hakan Yandaş'a nefes kesen teklif! O takım kesenin ağzını sonuna kadar açtı, yıldızı bekliyor!

Fenerbahçe'nin ekibinin yıldızı Mert Hakan Yandaş sürpriz bir olay yaşadı. Daha önce Mert Hakan'la ilgilenen ancak transferde başarısız olan CSKA Moskova'nın şimdilerde daha fazla bir bonservis bedeliyle Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı öğrenildi. Genç oyuncuya gelen nefes kesen teklifin ardından Mert Hakan Yandaş'ın nasıl bir cecap vereceği merak edilmeye başlandı.

Mert Hakan Yandaş'a nefes kesen teklifFenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş ile ilgili flaş bir gelişme yaşanıyor. CSKA Moskova, 28 yaşındaki futbolcunun 2024 yılına kadar sözleşmesini istiyor. Daha önce Rus ekibinden gelen ilk teklif reddeden Fenerbah.e yönetiminin Mert Hakan Yandaş ile yeni sözleşme için masaya oturma kararı aldığı söyleniyor.

Mert Hakan Yandaş'a nefes kesen teklif

SARI-LACİVERTLİLERDE MERT HAKAN YANDAŞ'A YOĞUN İLGİ

Sakatlığı nedeniyle bu sezon kondisyonunda sorunlar yaşayan Mert Hakan Yandaş, bir süre çok sevdiği formasından uzak kalmak zorunda kaldı. Dünya Kupası i.in verilen arayı güzle değerlendiren 28 yaşındaki futbolcu, Jorge Jesus'un dikkatini de çekti. Hazırlık maçlarındaki performansıyla değerlendirilen Mert Hakan'ın maçlarda takımın ilk 11'inde yer alması bekleniyor.

Sezonun başlarında CSKA Moskova'dan Mert Hakan Yandaş'a gelen transfer teklifinin cevabı 'hayır' olurken, Rusya'ya karşı uygulamaya alınan ambargolardan dolayı transfer edecek futbolcu bulamayan CSKA Moskova'nın genç oyuncunun yeniden peşine düştüğü öğrenildi. Mert Hakan Yandaş için Fenerbahçe yönetimi ile yeniden masaya oturmayı planlayan Rus ekibinin daha önce yaptığı ama kabul ettiremediği 5 milyon euroluk bir transfer teklifini daha da yükselteceği söylendi.

 

137 MİLYON GÖZDEN ÇIKARILDI

Bu kez Fenerbahçe ile masaya oturduğunda 7 milyon Euro'luk (137,27 milyon TL) bir teklifini sunmayı düşünen CSKA Moskova, masadan transferi tamamlamış olarak kalkmak istiyor. Diğer taraftan sarı Lacivertlilerin yabancı hakimiyeti nedeniyle en az 10 milyon euro bonservis ücreti talep edeceği de iddia edildi.

Fenerbahçe yönetimi, sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan 28 yaşındaki futbolcuyla yeni sözleşme imzalamayı düşünüyor. Görünürde yabancı hakimiyeti olan sarı ve lacivertliler, başarılı bir yerli oyuncusunu kaybetmek istemiyor.

Etiketler

Spor  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış