10 Şubat 2022 23:00 Güncelleme : 10 Şubat 2022 22:37

Fiat Egea Kampanyalarına Bir Yenisini Ekledi! İşte Fiyat Egea 2022 Fiyat Listesi

Fiat Egea Kampanyalarına Bir Yenisini Ekledi! İşte Fiyat Egea 2022 Fiyat Listesi

Türkiye’de oldukça yaygın bir kullanımı olan Fiat firmasının otomobillerinin 2022 Şubat ayı fiyatları belli oldu. Egea’nın bazı modellerine zam gelirken diğer modellerinde yapılan indirimler dikkat çekti.

Ülke çapında büyük ilgi gören Fiat marka otomobillerin fiyatları, kullanıcılar tarafından takip ediliyor. 2022 yılı için fiyat değişikliklerinde bulunan Fiat, bazı modellerin fiyatlarında artışa giderken, bazılarında indirim yaptı. İşte kullanıcılar tarafından en çok merak edilen Fiat Egea modellerinin 2022 fiyatları ve diğer detaylar...

Fiat Egea’nın Yeni Fiyatları Ne Kadar?

2022 Şubat ayı için yapılan fiyat değişiklerinde en çok ön plana çıkan Egea modelleri oldu. Egea’nın bazı alt modelleri artarken bazıları indirime girdi. İşte artan ve indirime giren modeller...

Fiat Egea Sedan yaklaşık olarak %2’lik bir artış göstererek 250 bin TL civarına çıktı. Diğer yandan Fiat Egea Cross ise daha yüksek bir oranda artış göstererek 300 bin TL’yi gördü. Fiyatlarına artış yönünde değişiklik olan bir diğer araç ise Fiat Egea Hatchback oldu. Bu araç da yaklaşık %10’luk bir artış ile 290 bin TL civarına geldi.

Fiat Egea serisinin indirime giren ürünleri ise Fiat Egea Station Wagon ve Fiat Egea Cross Wagon oldu. Egea Cross Wagon, yaklaşık olarak %5 gibi bir indirimle 396 bin TL civarına geriledi. Bir diğer indirime giren model Egea Station Wagon ise %3’lük bir indirimle yaklaşık 380 bin TL’ye satışa sunuluyor.

Fiat Egea’nın Yeni Fiyatları Ne Kadar?

Egea Serisinde En Uygun Fiyatlı Otomobiller

Fiat Egea serisi içerisinde ise en uygun fiyatı ile dikkat çeken otomobil modeli, Fiat Egea Sedan oluyor. 250 bin TL civarındaki fiyatı ile alıcıları cezbeden otomobil, fiyat – performans ilişkisi göz önüne alındığında oldukça iyi bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Bu model de kendi içerisinde motor seçeneklerine göre farklı fiyatlandırmalarla piyasada bulunabiliyor.

Son zamanlarda uygun fiyatlı otomobil bulmak hiç de kolay değil. Ancak Fiat, zaman zaman yapmış olduğu çeşitli kampanyalarla ve düşük tuttuğu fiyatlarıyla müşterileri kendisine çekmeyi başarıyor.

Etiketler

Otomobil  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış