7 Kasım 2021 10:15 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:09

Fatih Ürek Gelinim Mutfakta'ya Geri Geliyor! Mehmet Ali Erbil Yarışmadan Ayrılıyor! Fatih Ürek Çarpıcı Açıklamalar Yaptı!

Fatih Ürek Gelinim Mutfakta'ya Geri Geliyor! Mehmet Ali Erbil Yarışmadan Ayrılıyor! Fatih Ürek Çarpıcı Açıklamalar Yaptı!

Gelinim mutfakta yarışmasının eski sunucusu Fatih Ürek en son programa ve yapımcılara kıymetimi bilemediler diye sitem etmişti. Şimdi ise Fatih Ürek'in yarışmaya geri döneceği öğrenildi. Ayrılma nedeni ise herkesi şok etti. Meğer işini elinden almışlar!

Gelinim mutfakta yarışması bu zaman kadar 6 sunucuyu ağırlarken, aralarında en çok Fatih Ürek'in yarışma programında kalıp devam etmesi istendi. Türk izleyicilerinin gönlünü kazanan Fatih Ürek, yarışmadan ayrıldıktan sonra en çok aranan isimlerden arasına girdi. Gelinim mutfakta yarışmanın  sunuculuğu en son yapan ünlü isim Mehmet Ali Erbil oldu. Bir haftalık sunuculuk süresini tamamlayan Mehmet Ali Erbil yerine başka bir sunucu yerine geçecek. Gelecek kişi ise Fatih Ürek olduğu sızdırıldı. Programa geri dönmeyi kabul eden Fatih Ürek gündemi alt üst edecek açıklamalarda bulundu! 

Devamı Diğer Sayfada...

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış