9 Kasım 2021 10:41 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:06

Bim 12 Kasım Aktüel Ürün Listesi! Bim Cuma İndiriminde Olmayan Ürün Yok! Fırsatı Kaçırmayın

Her Hafta Farklı Ürünlerde İndirim

Bim Marketin artık gelenek haline gelen Cuma indirimi vatandaşın ilgisini çekiyor. Yayınlanan katalogda birçok ev ihtiyacının da yer aldığı görülen Bim Market ucuzluk arayan vatandaşların imdadına yetişiyor. Her Cuma günleri özel ürünlerde indirim uygulayan Bim Market'in kendi internet sitesinde yayınladığı katalogda hayli ilgi çekti. Farklı küçük ev aletleri ve elektronik eşyalarında katalogda yer aldığı görüldü. Birçok farklı kesime hitap eden geniş ürün yelpazesiyle Bim Market yine gönülleri fethetmeye geliyor. 

Vatandaşların yakından takip ettiği Bim Market binlerce mağazasıyla Türkiye'nin birçok ili ve ilçesinde vatandaşlara hizmet veriyor. Geniş ürün yelpazesini her hafta yenileyen Bim Market; 12 Kasım Cuma günü satışa sunulacak indirimli ürünlerinin broşürlerini internet sitesinde yayınladı.

Çocuklar içinde oyuncak tarzı ürün grubunun fazlaca olduğu katalog şimdiden vatandaşaları heyecanlandırdı. Asgari ücretli çalışanın fazla olduğu kesimin daha çok rağbet gösterdiği Bim Market birçok ihtiyaca her zamanki gibi yine hizmet ediyor.

DEVAMI DİĞER SAYFADA...

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış