12 Kasım 2021 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:01

Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz Aşkı Yeniden Mi Filizlendi! Öyle Bir Yakalandılar Ki Utançtan Kıpkırmızı Oldular!

Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz Aşkı Yeniden Mi Filizlendi! Öyle Bir Yakalandılar Ki Utançtan Kıpkırmızı Oldular!

Geçtiğimiz aylarda aşk yaşayan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz ayrılık kararı almışlardı. Daha sonra öyle bir yakalandılar ki yeniden aşk mı başladı sorularının sorulmasına neden oldular. İşte tüm detaylar 5nhaber'de.

Son zamanlarda ünlü bir dergiye kapak olan Serenay Sarıkaya sosyal medya üzerinden hayranları ile paylaştığı fotoğraflar ile beğenileri toplamıştı. Çekimlerine İstanbul'dan devam ederken verdiği pozlar ile herkesi büyüledi Daha önce yaptığı bir konuşmada giyim konusunda cesur olmayı sevdiğini söyleyerek bunu çekimlerine de yansıtmıştı. Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya bir yandan da Dijital platformlarda yayınlanacak olan Şahmeran dizisi için hazırlıklara başladı. Bunca tempo arasında aşk hayatını da ihmal etmeyen Sarıkaya eski sevgilisi Cem Yılmaz ile yakalandı! 

Devamı Diğer Sayfada...

Yılın Aşkı!

Geçen sene herkesi en çok şaşırtan haber Serenay Sarkaya ve Cem Yılmaz'dan gelmişti. Yılın bomba şakı olarak bilinen çift sonunda magazine birlikte olduklarını açıklamışlardı. Sadece 10 ay süren beraberlik sonrası çift ayrılma kararı alarak birbirlerinşi sosyal medya üzerinden de silmişlerdi. Neden ayrıldıkları konusunda pek çok haber çıksa da Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz çiftinden bir açıklama gelmemişti. İlişkilerinin ardından daha sonra asla birlikte görülmeyen iki ünlü isim noktalanan ilişki sonrası bir daha yeni projeler içinde olsa bir araya gelmemişti.

Devamı Diğer Sayfada...

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış