12 Kasım 2021 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:00

Aylık 80 Bin TL Kira Ödüyor! Ev Fiyatına Kira Veren Ünlü İsim Selin Ciğerci Nasıl Zengin Oldu? İşte Hayatının Dönüm Noktası!

Aylık 80 Bin TL Kira Ödüyor! Ev Fiyatına Kira Veren Ünlü İsim Selin Ciğerci Nasıl Zengin Oldu? İşte Hayatının Dönüm Noktası!

Futbolcu Gökhan Çıra ile evli olan ve boşanan Selin Ciğerci aylık verdiği kira miktarı ile şok etti! Zorlu Center yakınlarında bir rezidans kiralayan Ciğerci'nin mesleği bilmeyen için merak konusu oldu. İşte Selin Ciğerci kimdir ne iş yapar haberimizde!

Aslen Konyalı olan Selin Ciğerci cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirerek kadın olmuş bir bireydir. Asuman Krause'nin sunuculuğu üstlendiği  Wipeout yarışmasına katılan Selin Ciğerci, daha önce sosyal medya üzerinden Bebek Okan olarak tanınıyordu. Futbolcu Gökhan Çıra ile ilişkisi vardı. Bir süre sonra evlilik kararı alarak evlenmişlerdi. Fatih Ürek ve Kerimcan Durmaz ile yakın arkadaşlıkları vardı. Selin Ciğerci bir projesi ile ünlü oldu ve paraya para demedi! İşte Ciğerci'nin hayattaki dönüm noktası! 

Devamı Diğer Sayfada...

Gökhan Çıra'ya Aşık Oldu

Selin Ciğerci ve Gökhan çıra bir süre aşk yaşadıktan sonra evlenme kararı aldılar. Hatta çocuk sahibi olabilmek için evlatlık başvurusunda bulunan ikili bu konuyla ilgili haber bekliyorlardı. Fakat daha sonra ikilinin verdiği bir haber  herkesi çok şaşırttı. Boşanma kararı alan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ayrılık kararı alarak tek celsede anlaşmalı olarak boşandılar. Mal bölüşümü konusunda kavga gürültüsüz anlaşan Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci yollarını ayırdılar. 

Devamı Diğer Sayfada...

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış