16 Kasım 2021 18:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:57

Bu Böreği Yiyen Görümce Şimdi Komada! Kıskançlıktan Resmen Komaya Girdi! İşte Komaya Sokan Börek Tarifi

Bu Böreği Yiyen Görümce Şimdi Komada! Kıskançlıktan Resmen Komaya Girdi! İşte Komaya Sokan Börek Tarifi

Bu börek öyle lezzetli oluyor ki Görümce hem kıskançlıktan hem de böreğin tadından kendinden geçecek. Sizde evinizde deneyin ve herkesi şaşırtın.

Son zamanlarda pandemi sürecinden dolayı insanlar evde sıkılmaya başladı ve hobi arayışına girdi. Bu hobi arayışında en çok ilgi gören alan ise mutfakta zaman geçirme ve yemek yapmak oldu. Mutfakta zaman geçirmek insanların hoşuna gittikçe tarif arayışı da bu şekilde arttı. Özellikle elti ve görümce arasında bir yarış görebiliyoruz.

Kaynanasını, görümcesini, eltisini, komşularını misafir olarak ağırlayanlar internetten farklı tarifler arayışına girdi. Bu tava böreği sayesinde merak etmenize gerek yok. Hem ev halkına hem de gelen misafirlere eşsiz bir lezzet sunacaksınız. Herkes bu lezzete bayılacak.

Siz bu böreği yapınca görümceniz komalık olacak. Eltiniz çatlayacak. Kaynananız küçük dilini yutacak. Bu eşsiz tava böreği ile çok konuşulacaksınız. Çayınızı hazırlayın ve demlenene kadar böreğinizde hazırlanmış olur.  Bu lezzete ulaşmak hadi kolları sıvayın.

Devamı Diğer Sayfada

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış