24 Kasım 2021 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:09

Burak Özçivit Saray Gibi Evinde Noel Kutlamalarına Başladı! Osman Bey Noel Mi Kutlar Yorumları Özçivit'i Çileden Çıkardı!

Burak Özçivit Saray Gibi Evinde Noel Kutlamalarına Başladı! Osman Bey Noel Mi Kutlar Yorumları Özçivit'i Çileden Çıkardı!

ATV kanalında yayınlanan ve reytingleri alt üst eden Kuruluş Osman dizisi Burak Özçivit'in Osman rolüyle taçlanıyordu. Sosyal medya adresinden bir gönderi paylaşan Özçivit okların hedefinde yer aldı. İşte Burak Özçivit'in çok konuşulan o paylaşımı!

Kuruluş Osman dizisi ile sevilen oyuncu Burak Özçivit sosyal medya adresi İnstagram üzerinden yaptığı bir paylaşım ile eleştiri yağmuruna tutuldu. Ev hali notuyla paylaştığı fotoğraf binlerce beğeni ve yorum alırken bazı negatif eleştireler Burak Özçivit'i çileden çıkardı. Fotoğrafta Özçivit 'in evinin dekoru ve büyüklüğü de dikkat çekerken asıl odak noktası erkenden süslenip hazırlanan Noel ağacı oldu. Bu nedenle eleştiri yağmuruna tutulan Burak Özçivit en sonunda dayanamadı. Resmen çileden çıkan ünlü oyuncu sosyal medya adresinde bulunan yorum bölümlerini kapattı. Sular durulduktan sonra hayranları yorumlarını açan Burak Özçivit sakinleşti.

Devamı Diğer Sayfada! 

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış