24 Kasım 2021 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:09

Gülben Ergen de Estetikli Ünlüler Arasına Katılıyor! Estetik Yapılmadık Yeri Kalmayacak! Resmen Kendini Baştan Yaratıyor!

Gülben Ergen de Estetikli Ünlüler Arasına Katılıyor! Estetik Yapılmadık Yeri Kalmayacak! Resmen Kendini Baştan Yaratıyor!

Daha önce hiç estetik yaptırmadığını söyleyen Gülben Ergen artık estetik yaptırmak istediğini söyledi. Mesleğim güzel olmayı gerekiyor sözleri ile toplumun dayattığı güzellik algısına uyabilmek için estetik ameliyatların şart olduğu mesajını verdi. Bakın Gülben Ergen neresine estetik yaptırmak istiyor!

Son zamanlarda kariyerini farklı bir noktaya taşımak isteyen şarkıcı Gülben Ergen kendi ismine ait bir kozmetik firması açmıştı.  Firmanın tanıtımlarında ise Ergen'in annesi yer aldı. Magazin dünyasında Gülben Ergen'in annesine ödeme yapıp yapmadığı ise merak konusu olurken daha sonra ücret almadığı öğrenildi. 49 yaşında ve 3 çocuğu olan güzel şarkıcı hala formunu korumakta. Artık yaşının geldiği söyleyen Gülben Ergen samimi estetik açıklamalarında bulundu. İşte Gülben Ergen'in vücudunda değiştirmek istediği noktalar! 

Devamı Diğer Sayfada...

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış