24 Kasım 2021 10:36 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:09

Meteoroloji Sarı Kodlu Uyarıda Bulundu! 27 Şehre Kar ve Sağanak Yağış Geliyor! Malatya, Kayseri, Gaziantep Dikkat

Meteoroloji Sarı Kodlu Uyarıda Bulundu! 27 Şehre Kar ve Sağanak Yağış Geliyor! Malatya, Kayseri, Gaziantep Dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre ülkenin belirli kesimlerinde kar ve sağanak yağışlar bekleniyor. 27 şehir için sarı ve turuncu kodu kullanarak uyarıda bulunan Meteoroloji her il için edinmiş olduğu bilgileri duyurdu.

Meteoroloji tüm ülkeyi uyardı. Kar geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre 27 il için sarı ve turuncu kodlu uyarılar yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu tahminlerine göre Trakya, Şırnak, Hakkari ve Mardin dışında kalan tüm bölgelerde yağış bekleniyor. Beklenen yağışların geneli yağmur ve sağanak yağış olurken Kıyı Ege ve Batı Akdeniz kesimlerinde gök gürültüsü ve sağanak yağış etkisini gösterecek. Orta Doğu ve Karadeniz'in iç kesimlerinde ve Doğu Anadolu'nun kuzey ile doğu kesimlerinde kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından duyurulan sıcaklık değişimlerine göre 24 Kasım 2021 tarihinde hava sıcaklığı kuzey, doğu ve iç kesimlerde sıcaklık 2 - 6 derece arasında düşüş göstereceği tahminler arasında yer alıyor. Diğer kesimlerde ise mevsim normallerinde sıcaklık olacağı tahminler arasında yer alıyor.

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış