25 Kasım 2021 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:09

Çocuklar Duymasın Dizisinin Emine'si Eritti Bitirdi! Gerçek Halini Görenler Şok Oldu! Melek Şahin'e Bakanlar Gözlerini Alamıyor!

Çocuklar Duymasın Dizisinin Emine'si Eritti Bitirdi! Gerçek Halini Görenler Şok Oldu! Melek Şahin'e Bakanlar Gözlerini Alamıyor!

Çocuklar Duymasın dizisinde uzun süre rol alan Melek Şahin, son halleri ile herkesi çok şaşırttı. Dizideki haline alışkın olduğumuz Melek Şahin meğer gerçek hayatında ne kadar farklı bir insanmış. Siz de gözlerinize inanamayacaksınız. İşte Melek Şahin'in o pozları!

2000 senesinde ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Çocuklar Duymasın dizisi dönemin en sevilen dizileri arasında yer almıştı. Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Vatan Şaşmaz, Furkan Kızılay gibi isimlerin yer aldığı dizi TV tarihinin en uzun süren dizileri arasındaydı. Bir dönem final yapan dizi gelen yoğun istek üzerine devam niteliğinde tekrar çekilmeye başladı. Aynı kadro ile ilerideki zaman diliminde çekilen dizi, yine eski kitleyi yakalayarak beklenilen izlenme sayısına ulaştı. Dizide yer alan isimlerden olan Melek Şahin ise en dikkat çeken oyunculardan biri oldu. Gerek giyim tarzı gerek konuşma şekli ile rolünün hakkın fazlasıyla verdi. Melek Şahin'in gerçek halini görenler ise inanamadı! 

Devamı Diğer Sayfada...

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış