10 Ocak 2022 09:37 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:43

Esenyurtta Taşlar Sopalar Havada Uçuştu! Suriyeliler Unutamayacağı Bir Gün Yaşadı!

Esenyurtta Taşlar Sopalar Havada Uçuştu! Suriyeliler Unutamayacağı Bir Gün Yaşadı!

Esenyurt'ta geçtiğimiz gün meydana gelen olay sosyal medyada yankı uyandırdı. Olay sonrasında ise İstanbul Valiliği tarafından açıklama gecikmedi. Açıklamaya göre Esenyurt'un Bağlarçeşme Mahallesi'nde meydana gelen olayda bir yabancı uyruklu iki kişi kavgaya tutuştu. Daha sonrasında kalabalık halde geri dönerek yabancı uyruklu kişinin çalıştığı pasajı bastı. İşte tüm detaylar...

Kavgaya çevredekiler de dahil oldu. Taraflardan biri cadde üzerindeki pasaja sığındı. Pasaja sığınan kişiyi kovalayan 30-40 kişilik grup, pasajın dış kapısına taş atarak zarar verdi. Bunun üzerine hızla iş yerinin kepenkleri kapatıldı. Öfkeli grup, kepenklere yumruk ve tekmeler ile vurmaya başladı. İki kişi, aldığı darbeler ile hafif şekilde yaralandı. Durum, çevredekiler tarafından polis ekiplerine bildirildi. Polisin gelmesiyle saldırgan grup, olay yerinden hızla uzaklaştı. Polis ekiplerinin incelemesinde, bir kurusıkı tabanca ele geçirilirken 4'ü 18 yaşından küçük toplam 7 kişi gözaltına alındı. Diğer şüphelilerin yakalanması için ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

ESENYURT'TAKİ OLAYLA İLGİLİ İSTANBUL VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Esenyurt'taki olaya ilişkin İstanbul Valiliği yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Esenyurt ilçemiz Bağlarçeşme Mahallesinde bulan bir pasaj içerisinde dün saat 20.20 sıralarında biri yabancı uyruklu, iki şahıs arasında kavga meydana gelmiştir. Olay sonrasında 30-40 kişilik grubun, pasajın dış kapısına taş atarak zarar vermeleri üzerine, güvenlik güçlerimizce yapılan müdahale sonucu kalabalık grup dağıtılmıştır. Meydana gelen 'Genel Güvenliğin Tehlikeye Sokulması' olayı nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalarda; (4)'ü Suça Sürüklenen Çocuk olmak üzere (7) şüpheli yakalanmış, diğer şahısların yakalanması için çalışmalar devam etmektedir. Konuyla ilgili adli soruşturma başlatılmıştır."

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış