19 Ocak 2022 14:24 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:38

Ekrem İmamoğlu'ndan Damga Vuran Sözler! "Artık Afişe Edeceğim" Diyerek İsyan Etti!

Ekrem İmamoğlu'ndan Damga Vuran Sözler! "Artık Afişe Edeceğim" Diyerek İsyan Etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu yapmış olduğu sert açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekti. Metro hattı ve metrobüs araçlarına ilişkin geçtiğimiz gün Ulaştırma Bakanlığı, Ekrem İmamoğlu'ndan bir açıklama istemişti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, "Halkımızın metroyla buluşmasını engelliyorlar, arkadaşlarıma söyleyeceğim üst geçitlere, duraklara yazsınlar" ifadelerini kullandı. İşte tüm detaylar...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün yapmış olduğu açıklamada yine metro hatlarını gündeme taşıdı. "Ben bugüne kadar yapmadım ama artık afişe edeceğim, insanların duymasını sağlayacağım' diyerek iktidarı hedef aldı. Ekrem İmamoğlu'nun metro konusundaki sözlerine Ulaştırma Bakanlığı dün yanıt vermişti.

EKREM İMAMOĞLU "BUGÜNE KADAR YAPMADIM AMA ARTIK AFİŞE EDECEĞİM" DİYEREK DUYURDU

"Arkadaşlarıma söyleyeceğim, bütün metrobüs duraklarına, üst geçitlere yazsınlar 'Ey halkımız sizin metroyla buluşmanızı engelliyorlar, sizin 300 tane yeni metrobüsle buluşmanızı engelliyorlar.' Ben bunu bugüne kadar yapmadım artık afişe edeceğim. İnsanlarımızın duymasını sağlayacağım."

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Siyaset  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış