19 Ocak 2022 14:41 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:38

Bolu'da Yaşanan Kar Fırtınası Kazalara Sebep Verdi! Kaza Nedeniyle Trafik Akışı Durdu!

Bolu'da Yaşanan Kar Fırtınası Kazalara Sebep Verdi! Kaza Nedeniyle Trafik Akışı Durdu!

Tüm Türkiye'yi etkisi altına almayı başaran kar yağışı bazı bölgelerde halen devam etmekte. Kar yağışının en yoğun olduğu yerlerden birisi olan Bolu'da ise trafik tamamen felç oldu. Gaziantep'te TAG Otoyolu'nun kapanması üzerine Anadolu Otoyolu'nda da benzer olaylar meydana geldi. Kar nedeniyle duramayan turlar nedeniyle Anadolu Otoyolu'nun Ankara yönü trafiğe kapatıldı. İşte tüm detaylar...

Tüm Türkiye Beyaza Büründü!

Türkiye'de günlerdir etkisini artırarak sürdüren kar yağışı ve olumsuz hava koşulları, adeta hayatı felç etti. Çok sayıda ilde yollar kapandı, onlarca araç ve yüzlerce kişi mahsur kaldı. Son olarak, Gaziantep'teki TAG Otoyolu'nun ulaşıma kapanmasının ardından bugün de TEM Otoyolu Bolu Dağı kesiminde de benzer bir durum meydana geldi.

Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesimi Yeniçağa mevkisinde yol, kar yağışı ve buzlanma sonucu kayan araçlar nedeniyle ulaşıma kapandı. Ekiplerin sıkı çalışmasıyla, kayan ve kaza yapan araçlar kaldırıldı ve kapanan Ankara yönü açılmıştı fakat meydana gelen kaza sonrası yol yeniden kapandı.

Otoyolun Doğu gişeleri ile Yeniçağa kesiminde kar yağışı etkili olmaya devam ediyor.

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış