21 Ocak 2022 09:31 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:35

Ahmet Çakar'dan Galatasaray'a Ağır Sözler! "Müsait Bir Tarafınıza Kına Yakın!"

Ahmet Çakar'dan Galatasaray'a Ağır Sözler! "Müsait Bir Tarafınıza Kına Yakın!"

Galatasaray Spor Kulübü'nde yaşanan teknik direktör ayrılığı üzerine Torrent isimli teknik adam göreve geçti. Kötüye gidişin halen devam etmesi sonucunda sarı-kırmızılı takım Kasımpaşa karşısında 3-1'lik mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Karşılaşma hakkında yorum yapan Ahmet Çakar ise Torrent isimli teknik adama yüklendi. İşte tüm detaylar...

Galatasaray'da Fatih Terim'in görevden ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan Domenec Torrent, 2. maçında da sahadan mağlup ayrıldı. Tıpkı Hatayspor karşılaşmasında olduğu gibi Kasımpaşa maçında da üstünlüğünü koruyamayan sarı-kırmızılılar, 3-1 mağlup oldu. Mücadelenin ardından tribünler Başkan Burak Elmas'a tepki gösterirken ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Sabah Gazetesi'ndeki köşesinde çok ağır bir yazı kaleme aldı.

AHMET ÇAKAR: MEHTER TAKIMINI İZLEYEN İSPANYOL TURİST

Galatasaray'ın küme düşme potasına yaklaştığını belirten Ahmet Çakar, "Şimdi herkes müsait bir yerine kına yakabilir... Başta Burak Elmas ve avaneleri sonra da Taksim Meydanı'nda mehter takımını izleyen İspanyol turist gibi davranan Torrent efendi... Bir kaç hafta öncesine kadar düşme ihtimali çok yüksek Kasımpaşa ile Galatasaray arasındaki puan farkı şu an sadece 3..." dedi.

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Spor  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış