20 Şubat 2022 22:30 Güncelleme : 20 Şubat 2022 22:30

Fox Yine Bir Diziyi Tutturamadı! Reytinglerde Yuvarlanan Dizi Final Kararı Aldı

Fox Yine Bir Diziyi Tutturamadı! Reytinglerde Yuvarlanan Dizi Final Kararı Aldı

Fox TV bir diziye daha veda ediyor. Televizyon kanalları arasında neredeyse en fazla izlenme oranına sahip Fox TV bir dizinin daha biletini kesti. Sezona iddialı bir giriş sağlayan dizi maalesef hüsranla sonuçlandı. Bu sezon başından beri toplamda yedi dizisine final yaptıran Fox TV, son vermiş olduğu karar ile de kendi fişini çekmişe benziyor. İşte Fox Tv’nin final yaptırdığı o dizi….

Son Yaz, Uzak Şehrin Masalı, Elbet Bir Gün, Yalancılar ve Mumları, El Kızı ve Kanunsuz Topraklar, Misafir gibi reyting savaşında yenik düşmüş dizilere final yaptıran Fox TV’den üzücü bir haber daha geldi. Son dönemlerde yayınladıkları dizileri bir türlü tutturamayan Fox TV’den gelen üzücü haber izleyicileri resmen hüsrana boğdu. Ekran dünyasına veda etmek isteyen dizi hangisi? İşte haberin detayları….

Geçtiğimiz haftalarda Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Baba dizisi ile tüm kanalları reytingleri altüst olmuştu. Özellikle salı akşamları yayınlanan dizileri tehlikeye atan Baba dizisi Fox Tv’de yayınlanan bir dizinin daha final vermesine olanak sağladı. Bir diziye veda eden, yeni bir dizi ile ekranlarda tekrardan bomba etkisi yaratacağını dile getiren Fox TV’den bir atak bekleniyor. 

Beğenilen Dizinin Sonu Geldi!

Başrollerinde Sumru Yavrucuk, Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı gibi bir çok başarılı oyuncunun yer aldığı Evlilik Hakkındaki Her Şey dizisi maalesef final yapıyor. Final kararını duyuran dizi, izleyicileri bu kararıyla hüzüne boğdu. The Split İsimli diziden uyarlanan Evlilik Hakkındaki Her Şey dizisi mart ayını görmeden ekranlara elveda diyecek. Final sahnesinden önce ise diziden Yiğit Kirazcı’nın veda edeceği de konuşulanlar arasında.

Her bölümde resmen farklı bir heyecanın ve hikayenin yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi izleyicisini oldukça üzdü. Heyecan verici dizinin kısa süre içerisinde final yapacak olması takipçilerin sosyal medyada isyan bayrakları çekmesini sebepleri Fox TV den konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Beğenilen Dizinin Sonu Geldi!

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış