8 Aralık 2022 00:10 Güncelleme : 8 Aralık 2022 00:10

Gece en çok bu rüyalar görülüyor! Bomba gibi açıklama, işte insanların en çok gördüğü o rüya

Gece en çok bu rüyalar görülüyor! Bomba gibi açıklama, işte insanların en çok gördüğü o rüya

Her gün birçok insan birbirinden farklı rüyalar görüyor. Görülen bu rüyaların bir kısmı psikolojik etkilere dayandırılırken bir kısmı ise manevi etkilere dayandırılıyor. İnsanlar gördükleri rüyanın anlamını bulmak için belirli aramalar yapıyor. Google veri analizlerine göre en çok görülen rüyalar belli oldu. Gece en çok bu rüyalar görülüyor! Bomba gibi açıklama, işte insanların en çok gördüğü o rüya...

Google'da en çok araştırılan rüyalar oldukça şaşırttı. Doğamız gereği birçok şeyden kolaylıkla etkilenebiliyor ve etkilendiğimiz birçok konuyu gece rüyamızda görebiliyoruz. Gördüğümüz konuları uyandığımızda unutmadan önce hızlı bir şekilde araştırıyoruz. En çok araştırılan rüya konuları ise bir hayli şaşırtıcı.  Mornings.co.uk sitesinde yer alan bir ekip de insanların Google üzerindeki arama verilerini analiz etti. Analizlere göre insanların hangi bölgede ya da hangi ülkede nasıl rüyalar gördükleri analiz sonuçları şaşırttı. Google buna ilişkin verilerini açıkladı. İnsanların en çok gördüğü rüyaları sizler için haberimizde derledik.

Ayda 214 bin araştırmayla en çok görülen rüya 'yılan' oldu

Google verileri incelendiğinde şaşırtıcı biçimde en çok araştırılan rüya konusu yılan oldu. Yapılan araştırmalar incelendiğinde ise zehirli yılanların bulunmadığı ülkelerde yılan, rüyalara daha çok konu oldu. Araştırmalara göre Brezilya'da ayda 352 bin, Türkiye'de ise ayda 214 bin kez araştırıldı. 

Ayda 214 bin araştırmayla en çok görülen rüya 'yılan' oldu

Milattan önceye dayanan rüya konusu: Diş dökülmesi

En çok görülen rüyalardan bir diğeri ise diş dökülmesi oldu. ABD'de konuyla ilgili ayda 81.000 arama ile rüyasında diş dökülmesini en çok gören ülkelerden bir tanesi oldu. Diş dökülme rüyasının milattan önceye dayanıyor olması ise bir o kadar şaşırttı. Milattan sonra ikinci yüzyıla kadar uzanan rüyalarda düşen dişlerin yazılı kayıtları bulunuyor. Diş dökülmesi ise akrabalardan birinin kaybedileceği anlamı taşıması ile tabir ediliyor. 

Etiketler

Yaşam   Dünya  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış