19 Aralık 2022 08:30 Güncelleme : 19 Aralık 2022 08:30

Gecenin Ucu dizisinde şok içinde bırakan veda! Başrol oyuncusu ani şekilde veda etti

Gecenin Ucu dizisinde şok içinde bırakan veda! Başrol oyuncusu ani şekilde veda etti

Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden Gecenin Ucunda dizisi her salı akşamı izleyicilerle buluşuyor. Dizinin 12. yeni bölümünde ünlü bir ismin ayrılacağı öğrenildi. Dizinin başrol oyuncularından olan o isim hayranlarını da bir hayli üzdü.

Salı akşamları Star TV’de yayınlanan Gecenin Ucunda dizisinden üzücü bir veda haberi geldi. Dizinin 12. yeni bölüm fragmanında o ismin ayrıldığı öğrenildi. Peki, Gecenin Ucunda dizisinden hangi isim ayrılıyor? İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Başrol oyuncusundan veda haberi

Başrollerinde Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Zuhal Olcay, Sarp Levendoğlu, Tuba Ünsal, Ebru Aykaç, Seda Bayram, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçen, Kaan Taşaner Özge Özder, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Levent Özdilek, Cem Avnayim, Gökhan Mete ve Hazal Şenel gibi başarılı isimlerin yer aldığı diziden ünlü bir ismin ayrıldığı öğrenildi. Kadir Doğulu ve eşi Neslihan Atagül 8 yıl aradan sonra tekrardan aynı projede buluştu. Dizi yayınlandığı ilk günlerde dikkatleri üzerine çekerken, beklediği reytingleri de yakalayamadı. Düşük reyting sonuçlarına rağmen yayın hayatına devam eden dizi, yurt dışında büyük ilgi görüyor. Dizinin başrol oyuncusu Kadir Doğulu, Gecenin Ucunda dizisinin yurt dışında büyük ilgi gördüğünü ve Türkiye’de de izleyicilerden beklenilen desteğin verilmeye başladığını belirtmişti.

Başrol oyuncusundan veda haberi

Sarp Levendoğlu diziye veda ediyor

Dizinin senaryosunda bazı değişikliklerin olacağını açıklayan ünlü oyuncu Kadir Doğulu’nun bu açıklamasından sonra dizide Ahmet karakterine hayat veren Sarp Levendoğlu 12. bölümde ekranlara veda edecek. Ahmet’in ölümünde Macide’nin suçunun olup olmadığı 12.bölümde ortaya çıkacak. Gecenin Ucunda dizisinin 12. bölüm fragmanına yansıyan görüntülerde Ahmet’in ölümünde Kazım’ın suçlu görüleceği düşünülürken, Macide’nin de onu kurtaracağı düşünülüyor.

Başarılı oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çeken Sarp Levendoğlu’nun diziden ayrılışı hayranlarını üzerken, bu vedanın beklenmedik bir zamanda olması da oldukça şaşırttı. Gecenin Ucunda dizisinden Ahmet karakterinin ayrılmasının ardından senaryonun ilerleyen bölümlerde nasıl olacağı da merak konusu oldu. Gecenin Ucunda dizisi her salı akşamı Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış