27 Haziran 2022 19:09 Güncelleme : 27 Haziran 2022 19:09

Gelin Evi Reyting İçin Bunu da Yaptı! Bulaşık Makinesinin İçine Girdi, Yarışanların Aklını Başından Aldı

Gelin Evi Reyting İçin Bunu da Yaptı! Bulaşık Makinesinin İçine Girdi, Yarışanların Aklını Başından Aldı

Show TV ekranlarının yakından takip edilen Gelin Evi programında ağızları açık bırakan bir şaka yapıldı. Görenler bu şaka karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Yarışmacıları ve izleyenleri şok eden bu şakanın ardından gelen görüntüler sosyal medyayı salladı.

Gündüz kuşağının en beğenilen programlarından biri olan Gelin Evi’nde inanılmaz bir şaka yapıldı. Yarışmacıların ve izleyicilerin ağzını açık bırakan bu şaka kısa süre içinde gündemde yerini aldı. Yarışmacılar arasında Nevra Bilem, diğer yarışmacı arkadaşlarına şaka yapmak için bulaşık makinesinin içine girdi. Görenlerin ağzını açık bırakan bu şakanın ardından binlerce kişi yorum yaptı. Yarışmacılar mutfağa girdiğinde bulaşık makinesinin içinden çıkan Nevra Bilem, arkadaşlarını şaşkına çevirdi. İşte Gelin Evi programından renkli görüntüler…

Gelin Evinde İnanılmaz Bir Şaka Yapıldı Yarışmacılar Şok Oldu

Gelin Evi programında haftaya damgasını vuran bir şaka yapıldı. Yarışmacılar arasında bulunan Nevra Bilem, arkadaşlarına şaka yapmak için bulaşık makinesinin içine girdi. Bulaşık makinesinin içinden çıkarak konfeti patlatan Nevra Bilem, arkadaşlarını da korkuttu. Eğlenceli dakikalar yaşanırken görüntüler de sosyal medyaya damgasını vurdu. Bulaşık makinesinin içinden konfeti patlatarak çıkan Nevra Bilem, arkadaşlarını korkutsa da eğlenceli dakikalara da imza attılar. Sosyal medyada kısa süre içinde gündem olan bu görüntülere birçok kişi tarafından yorum yapıldı.

Gelin Evinde İnanılmaz Bir Şaka Yapıldı Yarışmacılar Şok Oldu

Gelin Evi Haftaya Bu Şakasıyla Damgasını Vurdu

Ekranların en sevilen ve en beğenilen programlarından biri olan Gelin Evi’nde haftaya damgasını vuran bir şaka yapıldı. Gelin Nevra Bilem, arkadaşlarına şaka yapmak için bulaşık makinesinin içine girdi. Yarışmacılar Nevra Bilem’den habersiz bir şekilde mutfağı yorumlarken, Nevra Bilem bulaşık makinesinin içinden çıktı. Yarışmacı arkadaşlarını korkutan Nevra Bilem’in bu şakası kısa süre içinde gündemde yerini aldı.
Yarışmacılar kısa süreliğine korksalar da eğlenceli dakikalara da imza attılar. Konfeti patlatarak bulaşık makinesinin içinden çıkan Nevra Bilem’in bu görüntüleri gündeme damgasını vurdu. Sosyal medyada bu görüntüler kısa süre içinde birçok kişi tarafından paylaşıldı. Eğlenceli dakikalara imza atan Gelin Evi programı gündemde yerini aldı.

Gelin Evi Haftaya Bu Şakasıyla Damgasını Vurdu

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış