25 Şubat 2022 10:45 Güncelleme : 25 Şubat 2022 10:45

Gelinliğine Girmek İsteyen Hadise Dal Gibi Oldu! Hayranlarını İkiye Böldü Balık Etli Daha Güzeldi!

Gelinliğine Girmek İsteyen Hadise Dal Gibi Oldu! Hayranlarını İkiye Böldü Balık Etli Daha Güzeldi!

Seslendirdiği şarkıların yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık magazin gündemini düşen Hadise, son paylaştığı pozlarla yine olay oldu. Gelinliğe girmek için fazla kilolarından kurtulduğu görülen ünlü isim, adeta iğne ipliğe döndü. Bu durum, güzel sanatçının hayranlarını da ikiye böldü. İşte, Hadise'nin pembe elbisesiyle paylaştığı son pozlar ve ünlü isim hakkında merak edilen tüm detaylar.

Son zamanlarda seslendirdiği şarkıların yanı sıra özel hayatıyla da sıklıkla gündeme gelen Hadise, sosyal medya hesabı üzerinden pembe elbiseli pozlarını milyonlarca hayranı için paylaştı. Fazla kilolarından kurtulmak isterken adeta iğne ipliğe dönen ünlü sanatçı, son haliyle bütün dikkatleri üzerine çekti. İşte, ünlü şarkıcı Hadise’nin yeni haliyle ilgili merak edilen tüm detaylar.

Evlilik Kararı Alan Hadise Adeta İğne İpliğe Döndü!

Bir süredir iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk dedikoduları magazin gündemine bomba gibi düşen Hadise, kısa süre önce evlilik kararı alarak tüm hayranlarını adeta şoke etmişti. Sanat dünyasında güçlü isimlerden biri olan güzel şarkıcı, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıklıkla söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden son halini paylaşan Hadise, verdiği kilolarla yine en çok konuşulan isimlerden biri haline geldi.

Kıyafet tercihiyle sık sık gündeme gelen şarkıcının son paylaşımında dikkat çeken en önemli detay çok inceldiği oldu. Adeta iğne ipliğe dönen Hadise, eski halini aratan pozlar verdi. Bazıları Hadise’nin zayıf halini çok beğendiklerini ifade ederken bazıları balık etli halinin çok daha güzel olduğunu belirttiler. Bu durum, sosyal medyada da kullanıcılar arasında bir tartışma başlattı. 

Evlilik Kararı Alan Hadise Adeta İğne İpliğe Döndü!

Hadise’nin Son Hali Takipçilerini İkiye Böldü!

Sosyal medyanın en güçlü isimlerinden biri olan Hadise, kişisel Instagram hesabı üzerinden 13.5 milyon takipçisine her gün yeni gönderiler paylaşıyor. Son pozlarında çok zayıfladığı görülen Hadise, pembe elbisesiyle yine yürekleri hoplatmayı başardı. Şarkıcının kısa süre içerisinde 245 binden fazla beğeni olan fotoğrafları, zayıflığının yanı sıra güzelliğini de gözler önüne serdi. Adeta iğne ipliğe dönen ünlü sanatçı, sosyal medyayı da ikiye böldü.

Hadise fanları, güzel sanatçının her haliyle mükemmel bir görünüme sahip olduğunu düşünürken bazı kullanıcılar ünlü sanatçının balık etli halinin çok daha çekici olduğunu dile getirdiler. Üstelik bu durum, ünlü ismin fotoğrafının altında da belirtilirken birçok kullanıcının bu konu hakkında tartışmaya girdikleri de görüldü. Şimdilerde Hadise hayranları, güzel sanatçıdan gelecek kilo açıklamalarını dört gözle bekliyor.  

Hadise’nin Son Hali Takipçilerini İkiye Böldü!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış