9 Şubat 2022 21:00 Güncelleme : 9 Şubat 2022 18:44

Genç Görünmek Hiç Bu Kadar Kolay Olmadı! Bu Makyaj Tüyoları İle Daha Genç Görünebilirsiniz

Genç Görünmek Hiç Bu Kadar Kolay Olmadı! Bu Makyaj Tüyoları İle Daha Genç Görünebilirsiniz

Daha iyi görünmek ve güzelliğinizi ön plana çıkarmak için yaptığınız makyajı bir adım daha öteye taşıyabilirsiniz. Bu makyaj tüyoları ile genç görünmek artık çok daha kolay!

Makyaj yapmak bir sanattır. Her zaman daha iyi ve zinde görünmenizi kolaylaştıran bu sanatı kullanarak kendinizi daha da gençleştirebileceğinizi biliyor muydunuz? Yıllar geçtikçe cildinizde oluşan kırışıklıkları, yüzünüzdeki çizgileri, size vereceğimiz ipuçları ile kolaylıkla kapatabilirsiniz. İşte sizi kolayca gençleştirecek o yöntemler...

Nemlendiriciler Kullanın

Nemlendiriciler, cildin gençleşmesinde en büyük etki olan faktörlerdir. Cildinize özen gösterin ve kurumasına izin vermeyin. Düzenli olarak cildinizi nemlendirmek daha sağlıklı ve genç görünmenize yardımcı olacaktır.

Nemlendiriciler Kullanın

Baz Kullanın

Baz kullanımı, yüzünüzü gençleştirmek için oldukça etkili bir yöntem. Bu ünün kullanımı için parmak ucunuzu kullanın. Baz ile gözeneklerinizden ve yüz çizgilerinizin bir kısmından kolayca kurtulabilirsiniz.

Doğru Malzemeleri Doğru Şekilde Uygulayın

Kullandığınız ürün ne olursa olsun kaliteli ve cilt tipinize uygun olmalıdır. Ucuz ürünler ve cilt tipinize uygun olmayanlar, size yarardan çok zarar verecektir.

Ayrıca ürünleri verimli bir şekilde kullanmak için çaba göstermelisiniz. Örneğin, bir ürünü çok fazla uyguluyor olmak ya da birden fazla üst üste kullanmak cildinizin nefes almasını engeller. Diğer yandan yüzünüzü ağırlaştırarak genç görünmenizin önüne geçebilir. Daha taze bir görünüş için daha hafif bir makyajı ve az ürün kullanımını tercih edin.

Göz Altlarına Dikkat

Yaşla beraber yüzünüzü en yorgun gösteren nedenlerden birisi göz altlarınızdaki çöküntü, morluklar gibi durumlardır. Bu nedenle bu kısma ayrı bir özen göstermeniz gerekir. Göz altınızla yanaklarınızın birleştiği noktaya uygun bir dokunuş size taze bir görünüm kazandıracaktır. Kapatıcı kullanarak ve ürünü tampon hareketiyle uygulayarak, yüzünüze genç bir görüntü verebilirsiniz.

Göz Altlarına Dikkat

Bazı Ürünleri Kullanmayı Tercih Etmeyin

Genelde makyaj önerilerinde kontür kullanımının yaygın olduğunu görürsünüz. Çoğu makyaj videosunda aydınlatma da kullanılır. Ancak bunlar yüzdeki çizgileri daha belirgin hale getirebilir. Bu nedenle bu tarz ürünlerin kullanımından uzak durmanız gerekir.

Yanaklarınızı Kızartabilirsiniz

Cildinize ve ten renginize uygun bir allık seçerek işe başlayın. Aşırı abartmadan allığı biraz bol kullanabilirsiniz. Bu yüzünüzdeki solukluğu alacak ve size canlı bir görünüm kazandıracaktır.

Yanaklarınızı Kızartabilirsiniz

Dudakları Unutmayın

Dudaklarınızın dolgun ve parlak görünmesi, genç bir görünüm için oldukça önemlidir. Bu noktada vazelin kullanmak işinize yarayacak. Böylece daha dolgun dudaklara sahip olacaksınız.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış