23 Mayıs 2022 19:56 Güncelleme : 23 Mayıs 2022 19:56

Gezme ve Piknik Planları Suya Düşüyor! Bu İller İçin Alarm Verildi!

Gezme ve Piknik Planları Suya Düşüyor! Bu İller İçin Alarm Verildi!

Son olarak Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı hava tahminleri yapıldı. Bu raporlara göre bazı bölgelerde etkisini göstermesi beklenen sağanak yağış ve gökyüzünü sağanak yağışlar bekleniyor.

Pazartesisinden itibaren yurdun hemen hemen her bölgesinde bu yağışların devam edileceğine dair bilgiler bulunmakta. Detaylı bilgi haberimizin devamında yer alıyor.

Son Güncel Hava Durumu Tahmin Raporu Paylaşıldı

Güncel hava tahmin raporunu yayınlanması ile birlikte meteoroloji tarafından pek çok ilde yağışlar beklendiği ifade edildi. Böylece pek çok kişi planladığı planlarından vazgeçmek zorunda kaldı. Öncelikle 22 Mayıs tarihinde başlayacak olan yağışlar beraberinde 23 Mayıs'ta da devam ederek yurdun hemen hemen her bölgesinde etkili olacak bu alanda meteoroloji tarafından çeşitli uyarılar geldi.
Vatandaşlarım bu alanda yaşanacak olumsuz durumlara karşı dikkatli olması konusunda uyarılar yapıldı. Özellikle İstanbul olmak üzere pek çok ilde pazar akşamı itibariyle yağış beklenmektedir. Yağışların 23 Mayıs Pazartesi günü de artış göstererek tüm ülkemiz çapında etki etmesi bekleniyor. Bu durum pek çok vatandaş için planlanan aktivitelerin iptali gibi durumlara neden olarak olumsuzluk yarattı.

Son Güncel Hava Durumu Tahmin Raporu Paylaşıldı

Kuvvetli Yağışlar Bekleniyor! İşte O İller;

Meteoroloji tarafından yeni haftanın hava tahminleri yapılarak yayınlandı. Buna göre bugün itibariyle özellikle Güney kuzey kesim başta olmak üzere İç ve Doğu bölgelerinde hava sıcaklıkların düşmesi beklenirken çarşamba gününden itibaren mevcut hava sıcaklıklarının tekrar eski haline döneceği ifade edildi.
Özellikle pazartesi günü, ülke genelinin parçalı ve bulutlu olacağı belirtilirken Marmara'nın doğusu, Akdeniz, Ege, İç Anadolu ve Güney Anadolu gibi alanların kısa süreli ve yerel yağışlar ile karşılaşması bekleniyor. Yapılan açıklamalara bağlı olarak Pazartesi sabah saatleri ile birlikte Osmaniye, Hatay, Adana gibi ileri ait ilçelerde ve beraberinde Kahramanmaraş'ın Batı ilçelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Bu durum karşısında vatandaşların dikkatli olması uyarıları yapılırken diğer iller için net bir bilgi verilmedi. Tahmini olarak bu sürecin çarşamba gününden itibaren bitmesi beklenirken pek çok vatandaş için hüsran edici bir bilgi haline geldi.

Kuvvetli Yağışlar Bekleniyor! İşte O İller;

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış