29 Temmuz 2022 12:10 Güncelleme : 29 Temmuz 2022 12:15

Gönül Dağı dizisinde deprem oluyor! Gitmez denilen 3 oyuncu diziden ayrılıyor

Gönül Dağı dizisinde deprem oluyor! Gitmez denilen 3 oyuncu diziden ayrılıyor

Gönül Dağı dizisinde fırtınalar kopuyor. Gitmez denilen 3 oyuncu dizide gelecek sezondan itibaren olmayacak. Dizi ile alakalı yeni isimlerde var. Dizinin başrolünden kritik açıklama geldi.

Geçtiğimiz sezonun fenomen dizilerinden bir tanesi olan gönül Dağı TRT 1 ekranlarında başarılı bir grafik çizmiş özellikle de ekranlara gelin 65. bölümü ile birçok insanın ilgisini çekmeyi başarmıştı. Dizi ile alakalı yaz döneminde çok sayıda gelişme gerçekleşti. Diziden önemli isimler ayrılıyor.

Dizi 3 sezon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Özellikle de son gelen bilgiler hayranlarının tadını kaçıracak. Hazal Çağlar yerine başka bir ismin gelmesi de sık sık telaffuz edilmeye başlandı. Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali'nin de diziye veda etmesi mümkün olabilir. Asuman karakterine hayat veren Hazal Çağlar da gelecek günlerde yeni bir projeyi açıklayabilir. 

Diziden 3 isim ayrılıyor

Gönül Dağı dizisi tam anlamıyla şok yaşıyor. Hayranlarını üzecek çok sayıda yeni gelişme var. Dizide ilk olarak Gülsüm Ali'nin ayrılması daha sonrasında Eser Eyüboğlu'nun ayrılık kararı alması ile birlikte dizinin geleceği de ciddi anlamda bir soru işaretine neden olmuştu.

Ramazan ve Asuman'ı düğününde mutluluk yaşanmış ve bu ikili arasında yaşanan mutluluk da izleyenleri sevindirmişti. Ortaya atılan bir diğer iddia ise Hazal Çağlar gidiyor, yerine ise Sıla Türkoğlu geliyor iddiasıydı. Ancak şu anda yapımcılardan resmi bir açıklama gelmediğini ve bu olayın gerçek olup olmadığının bilgisinin verilmediğini söylemek gerekiyor. 

Hazal Çağlar Kimdir?

1996 yılında doğan Hazal Çağlar Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Güzel oyuncu dizide Asuman karakterine hayat veriyordu. Dizide hem söylemiş olduğu şarkı ve türkülerle dikkat çeken üneyse güzelliği ile de hayrandan etkiliyor.

Hazal Çağlar Kimdir?

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış