14 Ağustos 2022 17:14 Güncelleme : 14 Ağustos 2022 17:14

Gönül Dağı dizisinden meraktan uyutmayacak haber! Yapımcısı öyle bir haber verdi ki, büyük sürpriz geliyor

Gönül Dağı dizisinden meraktan uyutmayacak haber! Yapımcısı öyle bir haber verdi ki, büyük sürpriz geliyor

Gönül Dağı dizisin sevenlere büyük bir müjde! Dizinin yapımcısı öyle bir haber verdi ki, büyük bir sürpriz geliyor. Gönül Dağı dizisinin başarılı yapımcısı Ferhat Eşsiz dizi ile ilgili bombayı patlattı.


TRT1 kanalında unutulmaz olaylara sahne alan ve her bölümü ile beğeniyle takip edilen Gönül Dağı’nın yapımcısı heyecan verici gelişmeyi patlattı. Ferhat Eşsiz’in yapımcısı olduğu ve Anadolu insanının sımsıcak yaşantısını konu alan Gönül Dağı dizisinin 3. Sezondaki konusu belli oldu. İşte haberimizin devamında tüm detayları sizlerle…

Gönül Dağı dizisinin ilk konusu ne?

Bozkır topraklarında yaşamını devam ettiren halkın kalplerini ısıtan hikayesini gözler önüne sunan Gönül Dağı dizisinde 3. sezon öncesinde sürpriz bir gelişme duyuruldu. Teoman Gök’ün senaryosunuz yazmış olduğu ve görüntü yönetmenliğini ise Sami Sayfan’ın üstlenmiş olduğu Gönül Dağı dizisinin yeni sezondaki ilk konusu dizinin yapımcısı tarafından resmen duyuruldu. 17 Ekim 2020 yılından bu yana TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin proje yapımcısı Ferhat Eşsiz, sosyal medya üzerinden 3. Sezonun konusunu izleyicilere sundu. Mustafa Çiftçi’nin hikayelerinden yararlanarak uyarlanan ve yönetmen koltuğunda Yahya Samancı’nın oturduğu Gönül Dağı dizisinin ilk konusu “anne kokusu” olduğu ortaya çıktı. 

Gönül Dağı dizisinin ilk konusu ne?

Gönül Dağı dizisi bomba gibi dönüyor

Gönül Dağı dizisinin yeni sezonunda eşi Dilek’i toprağa vermiş olan ve vefatının acısını iliklerine kadar hisseden Taner’in yaşamış olduğu zorlukları ekranlara getirecek. Eşinin yaşam savaşını kaybetmesi ile üzüntünün en büyüğünü ve çok ağır imtihandan geçmiş olan Taner’in mücadelesi 3 sezonda seyircileri derinden etkileyeceği düşünülmektedir. Dizinin proje yapımcısı Ferhat Eşsiz sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmış olduğu postta şu ifadeleri kullandı: “bizim masalımız kaldığı yerden devam edecek, yeni sezonumuzda tüm duyguları ve sıcaklığı hissedeceksiniz.” Mesajını verdi. Oyuncu kadrosunda Berk Atan, Ferdi Sancar, Semih Ertürk, Ecem Özkaya ve Cihat Süvarioğlu gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Gönül Dağı dizisinin Eylül ayı içerisinde ekranlara gelmesi bekleniyor. Proje yapımcısının yapmış olduğu paylaşımla ise Gönül Dağı sevenler heyecanlanmıştır. 

Gönül Dağı dizisi bomba gibi dönüyor

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış