2 Ağustos 2022 18:57 Güncelleme : 2 Ağustos 2022 18:57

Gönül Dağı ısrara dayanamadı, gelmez deniliyordu müjde verildi, o oyuncu yeniden Gönül Dağı dizisinde

Gönül Dağı ısrara dayanamadı, gelmez deniliyordu müjde verildi, o oyuncu yeniden Gönül Dağı dizisinde

Gönül Dağı ısrarına daha fazla dayanamadı. Ünlü oyuncu diziden ayrıldığını açıklamıştı ancak geri döndü. Gönül Dağı dizisinde yeni sezonda olacak oyuncu sosyal medya hesabından müjdeyi verdi.

TRT'nin en sevilen dizilerinden olan Gönül Dağı ile alakalı birçok iddia ortaya atılmaya devam ediyor. Özellikle dizinin başrol oyuncusunun ayrılması ile birlikte diğer oyunculardan da ayrılık haberleri gelmiş ve dizinin hayranları da 3. sezon ile alakalı ciddi tereddütlere düşmüştü. TRT1 ekranlarında iki sezondur başarıyla yayınlanan ve birçok kategoride reyting de ilk sırada yer Alan Gönül Dağı Dizisi ile alakalı sevindiren bir gelişme daha yaşandı.

Diziye geri dönüyor

TRT'de Cumartesi akşamları en fazla izlenen yapımlarından olan dizi kısa süre içerisinde yeni oyuncuların da açıklamak üzere çalışmalar gerçekleştiriyor. Eser Eyüboğlu Yapım ekibine diziden ayrılmak istediğini söylemişti. İlerleyen dönemlerde sahne programlarına ağırlık vermek isteyen ünlü oyuncu hem sahne programlarını hem de oyunculuk kariyerine aynı anda yürütemediği için diziden müsaade istedi.

Sosyal medya hesabından açıkladı

Yaşanan bu gelişmenin ardından ekipte yeni bir yapılanmanın olması bekleniyordu. Daha sonrasında yapımcılar ile görüşme gerçekleştiren Eser Eyüboğlu da tekrardan görüştü ve dizisine dönme kararı aldı. Yapımcılar için sevindirici bir haber oldu. Eyüboğlu da bu gelişmeyi kendi sosyal medya hesabından açıkladı ve hayranlarını tam anlamıyla sevince boğdu. “Gönül Dağı’nı özleyenler ellerini kaldırsın! Yeni sezonda görüşmek üzere…” mesajıyla sevindirici haberi verdi.

Dizinin 66. bölüm çekimleri Ağustos ayında başlaması bekleniyor. Özellikle de dizinin hayranları 3. sezonda gelecek yeni oyuncuları da merak ediyor. 65 bölüm ile ekranlara veda eden dizisi son bölümü ile reyting rekortmeni olmayı başarmıştı.

Sosyal medya hesabından açıkladı

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış