26 Haziran 2022 09:01 Güncelleme : 26 Haziran 2022 09:01

Güldür Güldür'e Rakip! Demet Akbağ Güldürme Beni İle Reytingleri Sallamaya Geliyor

Güldür Güldür'e Rakip! Demet Akbağ Güldürme Beni İle Reytingleri Sallamaya Geliyor

Usta oyuncu Demet Akbağ ekranlara damgasını vurmak için hazırlanıyor. Güldürme Beni programıyla herkesi kahkahalara boğan programın tanıtımı şimdiden ilgi gördü. Tanıtımı izleyenler sabırsızlıkla Demet Akbağ’ın programını bekliyorlar.

Ekranların en sevilen ve en başarılı usta oyuncularından biri olan Demet Akbağ yeni bir programla ekranlara dönüyor. İlk tanırım filminin ardından herkesi oldukça eğlendiren bu program şimdiden birçok kişinin ilgisini çekti. Yaz mevsiminde izleyenleri ekranın başından ayırmayacak bu programa birçok ünlü yarışmacılar ve konuklar gelecek. Güldürme Beni programıyla ekranlara damgasını vurmaya hazırlanan Demet Akbağ, şimdiden rakiplerinin önüne geçti. Tanıtım filmini izleyenler merakla yayınlanmasını bekliyorlar. İşte Demet Akbağ’ın yeni programı Güldürme Beni programından detaylar…

Demet Akbağ Yeni Programıyla Ekranlara Damgasını Vurmaya Hazırlanıyor

Usta oyuncu Demet Akbağ, yeni programıyla gündemde yerini aldı. Yaz mevsiminin en sevilen programlarının arasına girmeye hazırlanan Güldürme Beni, tanıtımıyla şimdiden herkesin ilgisini çekti. Birbirinden ünlü konukların ve yarışmacıların olacağı bu program izleyenleri kahkahaya boğmaya hazırlanıyor. Programda gülen kişi kaybediyor ve eğlenceli dakikalara imza atıyorlar. Programın yarışmacıları arasında Suzan Kardeş, Ersin Korkut, Sinan Çalışkanoğlu, Sadi Celil Cengiz, Aslı Bekiroğlu, Nursel Köse ve Mustafa Üstündağ bulunuyor.

Eğlenceli dakikaların hâkim olacağı bu programın sunuculuğunu da Şahin Irmak yapacak. Yarışmacıların her anı saniye saniye kayıt altına alınacak. Ortaya çıkan eğlenceli hallerin ve şakaların karşısında karşıdaki kişi gülmemek için kendini zor tutacak. Demet Akbağ ve ünlü konuklarıyla birlikte yarışmacıların işi şimdiden zor görünüyor. Çok yakında Show TV ekranlarında yayınlanacak olan bu program şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor.

Demet Akbağ Yeni Programıyla Ekranlara Damgasını Vurmaya Hazırlanıyor

Demet Akbağ ve Ünlü Konuklar Karşısında Gülen Kaybediyor

Usta oyuncu Demet Akbağ ve ünlü konuklarıyla birlikte eğlenceli dakikalara imza atacak olan bu programda konuklar gülmemek için elinden geleni yapacaklar. Yarışmacıların işi oldukça zor görünse de eğlenceli dakikalar da ortaya çıkacak. Yakın zamanda kahkahalara boğacak olan Güldürme Beni programı Show TV ekranlarına damga vurmak için hazırlanıyor. Tanıtımı izleyen kişiler şimdiden merakla programın yayınlanmasını bekliyorlar.

Demet Akbağ ve Ünlü Konuklar Karşısında Gülen Kaybediyor

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış