10 Şubat 2022 14:15 Güncelleme : 10 Şubat 2022 14:06

Güldür Güldür Show Naime Bomba Gibi Geliyor! Ecem Erkek Yeni Dizisi Çok İddialı

Güldür Güldür Show Naime Bomba Gibi Geliyor! Ecem Erkek Yeni Dizisi Çok İddialı

Güldür Güldür Show ile ekranlarda yerini almaya başlayan ve tanınan Naime karakteri bomba gibi bir dizi ile geri dönüyor! Muhteşem bir senaryo ile ekranlara geri dönecek Naime ekranların tozunu attıracağa benziyor! İşte Güldür Güldür Show Naime’nin hem eğlenceli hem çılgın dizisi ve detayları…


Güldür güldür Show Naime karakteri ile tanınan Ecem Erkek 2017 yılı içersinde Hayat Sırları isimli dizide canlandırdığı karakteri ile oldukça dikkat çekmişti. Daha sonra dizi deneyimini Hakan Muhafız isimli dizi ile arttıran ünlü oyuncu 2017 ila 2021 yılları arasında yayınlanan Güldür Güldür Show programında ki karakteri ile büyük bir üne kavuştu.

Naime karakterine hayat verdiği, geçtiğimiz sezon içerisinde uzun süre devam ettiği projeden ayrıldı. Projeden ayrıldıktan sonra yeni iş tekliflerini değerlendirmeye başlayan Ecem Erkek, farklı projelere imza atmak için adamını attı. “Sen hiç ateşböceği gördün mü?” isimli projede yer alan Ecem Erkek, filmde Gülseren karakteri ile oldukça dikkat çekti. Birçok gelen farklı projenin yanı sıra “aşk kumardır” isimli Exxen dizisini tercih eden Ecem Erkek, çarpıcı bir rol ile tekrardan ekranlara gelecek. 14 Şubat sevgililer gününde Exxen platformunda ekranlara gelecek “Aşk Kumardır” isimli dizinin afişi şimdiden paylaşıldı.

Dizinin Senaryosu Oldukça Dikkat Çekici!

Komedi türü olarak ekranlara gelecek Aşk Kumardır isimli dizinin başrollerinde; Ecem Erkek, Efe Tunçer, Barış Yıldız, Elit Andaç Sefa Türkmen, Emre Taştekin yer alıyor.

Birbirinden farklı bir çok karakterin ilişkilenmelerini konu edinen yeni dizi oldukça merak ediliyor. Biraz romantik komedi tadında olan bu dizi 14 Şubat pazartesi günü Exxen programında ekranlara gelecek. İzleyicilere tarafından heyecanlı bekleyiş ise sürüyor. Bakalım yeni dizi beklentileri karşılayabilecek mi? Bu sorunun cevabı ise ilk bölümden sonra belli olacak!

Dizinin Senaryosu Oldukça Dikkat Çekici!

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış