21 Şubat 2022 11:01 Güncelleme : 21 Şubat 2022 11:01

Gülse Birsel’in Yeni Dizisi Olay Olacak! Avrupa Yakası’ndan Bile Güzel!

Gülse Birsel’in Yeni Dizisi Olay Olacak! Avrupa Yakası’ndan Bile Güzel!

Avrupa Yakası ve Jet Sosyete gibi başarılı yapımlarla adından sıklıkla söz ettiren Gülse Birsel, yeni bir proje için çalışmaya başladıklarını duyurdu. Sitcom olmayacak bir komedi dizisi olduğunu ifade eden Birsel, yapımın toplam 8 bölüm süreceğini ifade etti. İşte, Gülse Birsel hayranlarını şok eden gelişmelerle ilgili merak edilen son detaylar.

Son olarak TV8 ekranlarında yayınlanan Jet Sosyete dizisiyle ekranlarda görülen Gülse Birsel, uzun bir aradan sonra yeni dizi projesiyle hayranlarına sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde bir dijital yayın platformunda seyirci ile buluşacak yeni komedi dizisinin hazırlıklarına başladığını söyleyen Birsel, dizisiyle ilgili samimi açıklamalarda da bulundu.

Gülse Birsel, Avrupa Yakası ve Jet Sosyete gibi birçok yapımla ekranlara damga vuran isimler arasında gösteriliyordu. Son projesinin de hazırlık aşamasında olduğu söyleyen güzel oyuncu, tüm sevenlerini şok etti. Şimdilerde milyonlarca kişi, Gülse Birsel’in yine Avrupa Yakası gibi bir yapımı ekranlara taşımasını dört gözle bekliyorlar.

Gülse Birsel Yeni Dizisi Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu!

Yeni dizisinin hazırlıklarını tam gaz sürdüren Gülse Birsel, dijital platformlarla görüşmelerin sürdüğünü ve yapımın yakın bir süre içerisinde ekranlarda olacağını duyurdu. Ayrıca Gülse Birsel, geçtiğimiz günlerde Masa dergisine samimi açıklamalarda bulundu.


Yeni dizisi hakkında çarpıcı ifadeler kullanan Gülse Birsel, ‘’8 bölümlük bir komedi dizisi olarak ekranlara gelecek. Dijital bir platformda yayına almayı düşünüyoruz. Sitcom olarak değil, yani stüdyo gülme efekti falan olmayacak. Gerçek mekanlarda oynanan bir oyunculuk sergileyeceğiz. Ayrıca yapım için güzel bir oyuncu kadrosu planlıyoruz. Yazın çekimlere başlayacağız gibi duruyor. Fakat şu an için senaryo yazımı aşamasındayım. Güncel bir hikaye olacağını söyleyebilirim fakat şu an için daha fazla ipucu veremem. ’’ dedi.

Gülse Birsel Yeni Dizisi Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu!

Gülse Birsel’in Yeni Projesi Sosyal Medyaya Bomba Gibi Düştü!

Avrupa Yakası dizisiyle milyonlarca kişinin hayranlığını kazanan Gülse Birsel, son olarak Jet Sosyete dizisiyle izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başarmıştı. Geçtiğimiz günlerde yeni bir proje için çalışmalara başladığını söyleyen güzel oyuncu, sosyal medyada da en çok konuşulan isimler arasında yer aldı.

Gülse Birsel hayranları, sosyal medyayı adeta yıktı. Birçok kişi, yeni projenin Avrupa Yakası’ndan bile güzel olacağını tahmin ediyor. Ayrıca dizinin dijital bir platformda yer alması, kullanıcıların daha özgür bir şekilde yapımı takip edebileceklerinin de garantisini veriyor. Şimdilerde Gülse Birsel hayranları, yeni yapımın ilk yayın tarihini ve projenin çekilmeye başlanacağı günü dört gözle bekliyor.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış