29 Haziran 2022 15:32 Güncelleme : 29 Haziran 2022 15:32

Gülsim Ali'ye Gönül Dağı neymiş dedirten teklif! O yakışıklı oyuncuyla bomba gibi projeyle geliyor

Gülsim Ali'ye Gönül Dağı neymiş dedirten teklif! O yakışıklı oyuncuyla bomba gibi projeyle geliyor

Gülsim Ali İlhan Gönül Dağı dizisinden sonra yeni bir projeyle geliyor. Diziden ayrıldıktan sonra teklif üstüne teklif alan güzel oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile bakın hangi dizide oynayacak. Görenler merakla diziyi bekliyor.

Ekranların sevilen ve başarılı oyuncuları arasında yer alan Gülsim Ali İlhan Gönül Dağı dizisinde yetenekli oyunculuğuyla gündemde sık sık adından bahsettiriyordu. Diziden ayrılan Gülsim Ali İlhan’ın yeni bir projede olup olmayacağı da merak edilirken gündeme yeni bir dizi projesiyle geldi. Payitaht Abdülhamid, Diriliş Ertuğrul, Gönül Dağı gibi başarılı dizilerde yer alan güzel oyuncu yeni bir projeyle ve o bomba isimle ekranlarda olacağı iddia edildi. İşte Gülsim Ali İlhan’ın oynayacağı o dizi…

Gülsim Ali İlhan yeni projeyle ve o bomba isimle ekranlarda olacak

Payitaht Abdülhamid dizisinin Gülcemal’i, Diriliş Ertuğrul’un Aslıhan Hatun’u ve son olarak Gönül Dağı dizisinin Dilek’i Gülsim Ali İlhan yeni bir projeyle ekranlarda olacak. Yetenekli ve güzel oyuncu son olarak Gönül Dağı dizisinde yer aldı. Dizide Dilek karakterinin ölümünün ardından diziden ayrıldı. Hayranları Gülsim Ali İlhan’ın ekranlara dönmesini beklerken yeni bir projeyle gündeme geldi. Gülsim Ali İlhan’ın Kral Kaybederse adlı dizide rol alacağı iddia edildi. Kral Kaybederse adlı projede hangi bomba isimle oynayacak?

Gülsim Ali İlhan yeni projeyle ve o bomba isimle ekranlarda olacak

Kral Kaybederse dizisindeki o bomba isim kim?

Ekranların en başarılı ve gözde isimlerinden olan Kıvanç Tatlıtuğ'un Kral Kaybederse dizisinde rol alacağı iddia edildi. Dizide Gülsim Ali İlhan ile birlikte oynayacakları öne sürüldü. Kıvanç Tatlıtuğ ve Gülsim Ali İlhan hayranlarını oldukça mutlu eden bu haber adeta gündeme damgasını vurdu. İki ünlü ismin hayranları merakla bu diziyi beklerken ünlü isimlerden bir açıklama gelmedi.
Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir, Camdaki Kız gibi önemli projelerin ilham kaynağı olan Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanı Kral Kaybederse yeni bir dizi projesi olarak karşımıza çıkacak. İddiaya göre dizide Kıvanç Tatlıtuğ ve Gülsim Ali İlhan rol alacak. Ünlü isimlerin adı geçse de henüz net bir bilgi yok.

Kral Kaybederse dizisindeki o bomba isim kim?

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış