25 Mayıs 2022 22:44 Güncelleme : 25 Mayıs 2022 22:44

Gümüşü Olalar Bu Tarihi Beklesin Deyip Duyurdu! Ne Altın Ne Dolar Gümüşü Olan Kazanacak!

Gümüşü Olalar Bu Tarihi Beklesin Deyip Duyurdu! Ne Altın Ne Dolar Gümüşü Olan Kazanacak!

Sosyal medya hesabı üzerinden altın ve dolar kuru adına önemli açıklamalarda bulunan İslam Memiş, geçtiğimiz günlerde gümüş yatırımcılarını ilgilendiren son analizlerini paylaşmıştı. Ünlü isim, gümüş fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini açıklarken kısa ve uzun vade fiyatları için son tahminlerini de belirtti. işte, İslam Memiş tarafından gümüş kuruna dair yapılan son analizlerin merak edilen tüm detayları.

Piyasalar adına en güvenilir isimlerden biri olarak gösterilen İslam Memiş, geçtiğimiz günlerde altın kuruna dair açıklamalarının yanı sıra gümüş yatırımcılarını ilgilendiren söylemlerde de bulundu. Altın kadar gümüş yatırımı da yaptığı bilinen İslam Memiş, elinde gümüş bulunduranların nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini anlattı.

Son günlerde değeri bir hayli artan gümüş, küçük yatırımcının en ideal gördüğü yatırım araçları arasında gösteriliyordu. Bu durum, İslam Memiş’in de gümüş adına yeni gelişmeler paylaşmasına neden oluyordu. Geçtiğimiz günlerde kameraların karşısına geçen ünlü isim, gümüş yatırımcıları için altın değerinde tavsiyelerde bulundu. İşte, milyonlarca gümüş yatırımcısını ilgilendiren İslam Memiş analizlerine dair merak edilen tüm detaylar.

İslam Memiş Gümüşün Ne Zaman Yükselmeye Başlayacağını Açıkladı!

Milyonlarca gümüş yatırımcısı, son fiyatların ne kadar olduğunu sıklıkla araştırmaya devam ederken güvenebilecekleri bir uzman arıyorlardı. Çoğunlukla altın ve dolar analizleriyle karşımıza çıkan İslam Memiş, şimdilerde gümüş yatırımcıları için en net açıklamaları yaptı.

Ünlü ekonomist İslam Memiş, gümüş fiyatlarının Temmuz ayı itibarıyla yükselişe geçeceğini ve bu noktadan sonra alım yapanların zarar edeceğini açıkladı. Gümüş yatırımı yapmak isteyen kişilerin bir an önce satın alımlarını gerçekleştirmeleri gerektiğini ifade eden ünlü ekonomist, yıl sonu fiyatı için gümüşte 18 liranın görülebileceğini ifade etti. Bu durum, milyonlarca gümüş yatırımcısını da adeta sevince boğdu.

İslam Memiş Gümüşün Ne Zaman Yükselmeye Başlayacağını Açıkladı!

İslam Memiş Gümüş İçin Kısa Vadeli Tahminini de Açıkladı!

Gümüş, son günlerde yükselişe geçen en önemli yatırım araçlarından biri olarak gösteriliyordu. Bugün itibarıyla alış fiyatı olarak 11,11 lira olan ve satış fiyatı, 11,57 olarak karşımıza çıkan gümüş için İslam Memiş’ten şok eden açıklamalar geldi. Ünlü ekonomist, gümüşün uzun vadeli fiyatı için 18 lira seviyelerini göstererek Temmuz ayında yaşanacak yükseliş ataklarıyla birlikte 12 lira seviyesinde olacağını açıkladı. Bu haber, gümüş alım satım işlemi yapan yatırımcıları da bir hayli mutlu etti. 

İslam Memiş Gümüş İçin Kısa Vadeli Tahminini de Açıkladı!

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış