21 Ekim 2021 15:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:58

Haluk Levent Öyle Bir Şey Yapıyor Ki Herkes Şok Olacak ! Ahbap Derneğinin Başına Demet Akalın Mı Geçiyor!

Haluk Levent Öyle Bir Şey Yapıyor Ki Herkes Şok Olacak ! Ahbap Derneğinin Başına Demet Akalın Mı Geçiyor!

Ahbap yardım derneği kurucusu olan şarkıcı Haluk Levent, uzun zamandır kendini bu iş için adamıştı. Birkaç ay önce artık bırakacağını söylerken, yangın dönemlerinde canla başla çalışan Demet Akalın'a derneği bırakacağı söylentileri duyuldu.

Ahbap İnsanlara Umut Oldu!

Ahbap Derneği ihtiyacı olan, zor durumda kalıp maddi zorluk çeken insanlara yardımda bulunan bir dernektir. Kurucusu ise şarkıcı Haluk Levent'tir. Bu zamana kadar derneğe yapılan yardımlar ile Türkiye'nin pek çok yerinde bulunan vatandaşlara eşya, kıyafet, nakdi ödeme, fatura ödemeleri gibi yardımlarda bulunuldu. Yardım talebinde bulunan tüm vatandaşlar önce incelenerek gerekli yardımları yapıldı. Özellikle Twitter üzerinde toplanan ve yardımlaşılan bu dernekte Haluk Levent büyük rol aldı. Geçtiğimiz aylarda kötü bir açıklamalarda bulunan ünlü isim artık Ahbap Derneği'ni devredeceğini söyledi.

Levent'i ikna edemediler. Uzun süre dernekte emek harcayan ünlü sanatçı, bir süre sonra dinlenmeye çekilecek olması sevenlerini üzse de gönül kırmadan vatandaşlardan onay aldı.

Demet Akalın Derneğe Mi Geliyor!

Antalya ve bazı bölgelerde çıkan orman yangınlarında canla başla çalışan Demet Akalın, birçok mağdur insana yardım toplamakla beraber bazı firmaları da seferber ederek yiyecek, kıyafet, yangın gereçleri gibi malzemeleri yangın bölgelerine ulaştırmayı başardı. Sosyal medya üzerinden Haluk Levent gibi yardım kuruluşu mu açsam diye hayranlarına soran Akalın, olumlu cevaplar aldı. Daha sonrasında yardım derneği ile ilgili bir girişimde bulunmadığı düşünülürken o bomba haber geldi! Sosyal medyada bazı yayılan haberlere göre Haluk Levent ile görüşen Demet Akalın, Ahbap Derneği sorumluluklarını almayı üstlendi. Şarkıcı Demet Akalın ve Haluk Levent şuan için bu konuyla alakalı bir açıklama yapmadı. Demet Akalın'ın sevenleri ise bu duruma çok sevindi. Yangın zamanında yapılan yardımların çok iyi bir şekilde organize edildiğini ve birçok yardım toplandığını konuşan takipçiler, Demet Akalın'ın dernek konusunda başarılı olacaklarını düşündüklerini dile getirdiler. Bakalım Demet Akalın ve Haluk Levent bu konuda hayranlarını sevindirecekler mi? 

 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış