21 Ekim 2021 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:58

Demet Özdemir'e Öyle bir Proje Teklif Edildi Ki? Kabul Ederse Yer Yerinden Oynayacak! İşte İddialı Proje

Demet Özdemir'e Öyle bir Proje Teklif Edildi Ki? Kabul Ederse Yer Yerinden Oynayacak! İşte İddialı Proje

Ekranların aranan yüzü genç oyuncu Demet Özdemir şu aralar aldığı yeni dizi teklifiyle gündemdedir. Star TV'de yayınlanması planlanan Hanedan dizisi için güzel oyuncuya teklif götürüldüğü daha önceden açıklanmıştı.

Ekranların aranan yüzü genç oyuncu Demet Özdemir şu aralar aldığı yeni dizi teklifiyle gündemdedir. Star TV'de yayınlanması planlanan Hanedan dizisi için güzel oyuncuya teklif götürüldüğü daha önceden açıklanmıştı. Projeyi değerlendirme aşamasında olan Demet Özdemir şu sıralar senaryoları okuma aşamasında olduğu açıklandı. Star TV'nin bu sezon pek az projesi yayınlanıyor. Şu sıralar yeni projelerinin tanıtımını yapan kanal yönetimi oldukça iddialı olduğunu ispat etmiş oldu.

Önümüzdeki Döneme Hazırlık


Bu sezonda dizi sıkıntısı yaşayan Star TV şuanda sadece Ada Masalı projesiyle reyting yarışında yer alıyor. Yaz sezonunda başlayan Ada Masalı yeni sezonda da başarılı bir şekilde devam ediyor. Üst üste iki projesi 'Sana Söz' ve 'Benim Hayatım' ile yarışa dahil olmaya hazırlanan Star TV seyircilerini heyecanlandırdı. Demet Özdemir'e başrol teklifi yapılan 'Hanedan' dizisi ise şimdiden gündemde yer alıyor.  

Birçok başarılı projede yer alan güzel oyuncu Demet Özdemir'in Hanedan dizisi için net bir karar vermediği açıklanmıştı. En son 'Doğduğun Ev Kaderindir' adlı dizide izlediğimiz güzel oyuncu ilk defa dram projesinde yer almıştı. Genelde romantik komedi tarzı projelerde izlediğimiz oyuncu Demet Özdemir bu sefer sevenlerini nasıl şaşırtacak merak konusudur.

Yeni Proje 'Hanedan'


Star TV'nin çok güvendiği 'Hanedan' dizisinin yapımcılığını ise bu sektörün önde gelenlerinden Ay Yapım üstlenmiştir. Yeni projesinin reytingleri alt üst etmesini uman Star TV ardı ardına bombaları patlatmaya devam ediyor. Gazeteci yazar Birsen Altuntaş'ın köşesinde yazdığına göre ünlü senarist Ece Yörenç; Hanedan dizisinin senaryosunu hazırlamaya başlamış.

Birçok başarılı yapımın arkasında yer alan Ece Yörenç imzası Hanedan dizisi için beklentileri yükselteceğe benziyor. Türk dizi tarihine damga vuran Yaprak Dökümü ve Aşk-ı Memnu gibi projelerin altında imzası bulunan başarılı senaristin yeni dizisi içinde harikalar yaratacağı düşünülüyor.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış