21 Ekim 2021 12:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:58

Başarılı Oyuncu Kutsi'den Yeni Proje! Benim Adım Melek’ten Sonra Bombayı Patlattı! Şaşıracaksınız

Başarılı Oyuncu Kutsi'den Yeni Proje! Benim Adım Melek’ten Sonra Bombayı Patlattı! Şaşıracaksınız

Birçok dizide adından başarı ile söz ettiren ünlü oyuncu Kutsi, yeni bir proje ile sevenleriyle buluşuyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek dizisinde başrol oynayan Kutsi, hayranlarının büyük beğenisini kazanarak adından söz ettirmişti.

Birçok dizide adından başarı ile söz ettiren ünlü oyuncu Kutsi, yeni bir proje ile sevenleriyle buluşuyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek dizisinde başrol oynayan Kutsi, hayranlarının büyük beğenisini kazanarak adından söz ettirmişti. İki sezon süren dizide Nehir Erdoğan ile iyi bir uyum sergileyen Kutsi yeni bir dizi ile hayranlarını ekrana kilitlemeyi hedefliyor.

Yönetmenliğini Barış Yöş'ün yapacağı Annemi Saklarken adlı dizinin konusu şimdiden merak uyandırdı. Birçok ünlü ismin yer alacağı dizinin yakın zamanda çekimlerinin başlaması bekleniyor. 

Yeni Dizinin Detayları Belli Oldu


Benim Adım Melek dizisinin başarılı başrol oyuncusu Kutsi'nin yeni dizisi Annemi Saklarken projesinin detayları belli olmaya başladı. Sıra Yanık 'ın hikâyesini yazdığı projede birçok ünlü isimler yer alıyor. Bir hafta içinde çekimlerine başlanması beklenen dizinin büyük ses getireceği edinilen haberler arasında yer alıyor. Başrolünde Kutsi'nin yer alacağı dizinin çekim hazırlıkları devam ediyor.

Ojo Pictures şirketi tarafından hazırlanan dizide Kutsi'nin nasıl bir performans sergileyeceği sevenleri tarafından şimdiden  merak konusu olurken, dizinin yayın tarihinin ise kısa süre içinde belli olması bekleniyor. 

Ünlü İsimler Yer Alıyor 


Benim Adım Melek dizisinde sergilediği başarılı performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken Kutsi, yeni dizi Annemi Saklarken adlı dizi ile ekranlarla buluşmayı hedefliyor. Dizide Kutsi'nin yanı sıra birçok ünlü isim yer alıyor.

Yönetmenliğini Barış Yöş'ün yaptığı dizide Ece Yaşar, Hande Doğandemir, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Hatice Aslan yer alıyor. Kısa zamanda başlaması beklenen Annemi Saklarken adlı dizinin çekimleri şimdiden merak ile bekleniyor. Hikâyesini Sıra Yanık'ın yazdığı Annemi Saklarken adlı dizide Kutsi'nin nasıl bir rol alacağı büyük merak konusu oldu. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış