21 Ekim 2021 20:43 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:58

Facebook'tan Şoke Eden Hamle! Facebook İsim Değişikliğine Mi Gidiyor? İşte Tüm Detaylar...

Facebook'tan Şoke Eden Hamle! Facebook İsim Değişikliğine Mi Gidiyor? İşte Tüm Detaylar...

Dünya'nın en büyük sosyal medya platformu Facebook'ta isim değişikliği gündemde! Son zamanlarda Facebook şirketinin adı bir çok skandala karışmış, ABD'de devamlı senato önünde ifade vermek üzere çağrılan Facebook'ta radikal bir karar alınıyor.

Milyonlarca kullanıcısı olan Facebook hakkında ABD medyasının yapmış olduğu haber derinden sarstı. ABD medyası olan Reuters'ın The Verge'nin iddialarına göre dünyaca ünlü olan sosyal medya platformu Facebook isim değişikliğine gidiyor. İsim değişikliğine gidecek olan Facebook şirket adını yenileyerek meta veri tabanı planını yansıtmayı hedeflerdiği tahminler arasında yer alıyor. Hedeflerinden bir diğeri ise markalaşmak olan Facebook sosyal medya platformunun isim değişikliği merak konusu haline geldi.

Ana Çatı Şirket'in Adı Değişiyor

Sosyal medya devi haline gelen Facebook hakkında çıkan bu haber sonucunda ise milyonlarca kullanıcı google arama yerinde araştırmalarına başladı. Fakat henüz bu iddialar karşısında Facebook CEO'su Mark Zuckerberg tarafından bir açıklama yapılmadı. Bu konu hakkında Mark Zuckerberg'in 28 Ekim tarihinde planlanan yıllık iletişim konferansı esnasında konuşma yapacağı tahminler arasında yer alıyor. ABD medyası olan Reuters'ın The Verge'nin iddialarına göre Mark Zuckerberg sosyal medya platformu olan Facebook'un isim değişikliği hakkında daha erken bir açıklamada bulunabilir. Reuters'ın The Verge medyasına göre Facebook sosyal medya platformunun bir ana şirketin alt kısmında bulunan diğer ürünler gibi konumlandırmayı planladığı tahmin ediliyor. Bu işlemler sonucunda ise İnstagram, WhatsApp, Oculus ve diğer birçok platform gruplarını denetleyecek. 

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış