22 Ekim 2021 13:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:56

İrem Derici Öyle Bir Mesaj Verdi Ki Aldatma İddiaları Güçlendi! İşte Deprem Etkisi Yaratan İddialar!

İrem Derici Öyle Bir Mesaj Verdi Ki Aldatma İddiaları Güçlendi! İşte Deprem Etkisi Yaratan İddialar!

Ünlü şarkıcı İrem Derici Cem Belevi ile olan aşk iddialarını yalanlasa da sosyal medyadan verdiği mesajlar ve ikilinin artık görüşmediği ve sosyal medya üzerinden birbirlerini sildikleri öğrenildi. Daha sonrasında Derici yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla resmen aldatıldım mesajı verdi. İşte tüm ayrıntılar!

Acun Ilıcalı'nın sunmuş olduğu O Ses Türkiye programına yarışmacı olan katılıp finale kalamayan İrem Derici daha sonra ün kazanarak bir şarkı çıkardı. Herkes tarafından beğenilen ve hit listesine giren İrem Derici son gaz çalışmalarına devam ederek albüm çalışmalarını sürdürdü. Yoğun bir tempoda çalışan güzel sanatçı verdiği konserlerde dans performansı ile çok konuşuluyor. Bazen ani çıkışları ile, şarkıcı arkadaşları tarafından sert eleştiriler alsa da Derici kendinden ödün vermeyerek bildiği yoldan emin adımlarla yürümeye devam ediyor. Başarılı kariyeri dışında özel hayatı ile sık sık gündeme gelen İrem Derici bir zamanlar komşusu Lerzan Mutlu ile olan kavgası ile gündeme düşmüştü. En son konsere çıkarken ekibine konuşma yapan Derici kullandığı argo kelime nedeniyle de eleştiri yağmuruna tutularak, negatif yorumlar almıştı. Bu kez de aşk hayatı ile gündemde olan Derici herkesi çok şaşırttı. 


Bu Kez Aşk Hayatı İle Gündeme Düştü


Sosyal medya adresinde her anını paylaşan ve kötü yapılan yorumlara cevap vermeyi de ihmal etmeyen İrem Derici takipçileri ile her anını paylaşmaktan mutlu. Şuana kadar 7,3 Milyon takipçiye ulaşan ses sanatçısı takipçi sayısını artırmaya devam ediyor. İrem Derici İnstagram adresinde arkadaşı olduğunu iddia ettiği Cem Belevi Bodruma tatile çıktığında göz göze şarkı söylemeleri, herkesin İrem aşka mı geldi sorusuna neden oldu. Arada romantizmi hisseden hayranlarına cevap olarak 'sadece arkadaşız' demekle yetindi. Fakat daha sonra eve gelen 3 harfli bir misafirim var gönderisi ile Derici yine kafaları karıştırmayı başardı. Güzel şarkıcı arkadaşı Cem Belevi ile takipleşmeyi bıraktıktan sonra fotoğrafına 'Ağla' yazarak  yayınlandı. Bu durum ikilinin kavgalarını güçlendirdi. 


İrem Derici Aldatıldı Mı?

İrem Derici'nin bu konudaki iddialara ne cevap vereceği herkes tarafından merakla bekleniyor. Cem Belevi, İrem Derici gibi ses sanatçısıdır. Hatta yeni bir şarkı çıkararak Youtube üzerinden yayınladı. Gelen yoğun istekler nedeni ile Cem Belevi ile ortak çalışabileceklerini belirten İrem Derici, bu tatsız olaylardan sonra Belevi'nin üzerini kara kalemle çizecek gibi görünüyor. Ortaya atılan iddialar ikilisin açıklamalarından sonra netlik kazanacak. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış