22 Ekim 2021 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:56

Kırmızı Oda Bir Rekora Daha İmza Attı! Yeni Bölümdeki İlginç Olay Herkesin Aklını Başından Aldı

Kırmızı Oda Bir Rekora Daha İmza Attı! Yeni Bölümdeki İlginç Olay Herkesin Aklını Başından Aldı

Tv8 ekranlarında her hafta cuma akşamları yayında olan Kırmızı Oda dizisi yeni bir rekora daha imza atarak dikkat çekti. Dizi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümü ile tam anlamıyla yeni bir rekor daha kırdı. Ancak bu durum farklı bir konuda ise pekte iyi olmadı.

Tv8 ekranlarında her hafta cuma akşamları yayında olan Kırmızı Oda dizisi yeni bir rekora daha imza atarak dikkat çekti. Dizi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümü ile tam anlamıyla yeni bir rekor daha kırdı. Ancak bu durum farklı bir konuda ise pek te iyi olmadı.

Dizi ile ilgili açıklanan bir bilgide yayının tam 5 saat sürdüğü yer alıyordu. Tv8 ekranlarının ilgiyle izlenen yapımı Kırmızı Oda dizisi tam olarak 5 saat ve 5 dakika yayında oldu. Bu durum ise çeşitli tepkilere yol açtı. Binnur Kaya'nın başrollerinde yer aldığı Kırmızı Oda dizisi uzun bir dönemdir Tv8 ekranlarında yer alıyor.

Rekor Kıran  Kırmızı Oda Dizisinde Şok Detay


Her hafta cuma akşamları Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşan Kırmızı Oda dizisinde çok bir detay ortaya çıktı. İlk dönemde de reyting rekorları kıran dizi yeni bölümlerinde ise beklenen ilgiyi göremedi.

Ancak milyonları ekrana kilitlemeyi başardı. Yeni dönemde daha düşük bir ilgi gören dizi yine de en çok izlenen yapımlar arasında yer aldı. Bu detay ise dizide ünlü oyuncuların rol almasına bağlıydı. Yeni bölümlerde bir hayli ilginç olaylar yaşandı.

Kırmızı Oda Dizisi Rekora Koşuyor


Reytinglerde üst sıralarda yer alan Kırmızı Oda dizisinde ilginç bir detay ortaya çıktı. Yayınlanan son bölüm her ne kadar ilgi görmese de milyonlar ekran başındaydı. Ünlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Kırmızı Oda beklenen ilgiyi göremese de insanlar bu diziden vazgeçemediler.

Tv8 kanal yöneticilerinin cuma akşamlarını bu diziye ayırdığı belirtildi. Dizi cuma akşamları tam olarak 5 saat ve 5 dakika ekranda olarak yeni bir rekora da imza atmış oldu. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış