22 Ekim 2021 13:34 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:56

Adana'da Yaşanan Cinayetin Perde Arkası Şok Etti! Katil Tanıdık Çıktı!

Adana'da Yaşanan Cinayetin Perde Arkası Şok Etti! Katil Tanıdık Çıktı!

Geçtiğimiz günlerde Adana şehrinde yaşanan olayda Muzaffer Aktağlı evinde ölü halde bulunmuştu. İşin peşini bırakmayan polisler katili yakalayarak sırrı çözdü. Ölü bulunan Muzaffer Aktağlı'nın uyuşturucu nedeniyle kardeşiyle tartıştığını ve tartışma sonucunda kardeşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Kardeşi Selçuk Aktağlı'nın yaptığı açıklamada ise iki kardeş tatlı yerken çıkan tartışma üzerine kendi silahıyla abisini vurduğu öğrenildi.

Adana'da evinde ölü bulunan Muzaffer Aktağlı'nın kardeşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

İHA'nın haberine göre olay, geçen pazartesi günü saat 08.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi, Gülpınar Mahallesi'nde meydana geldi. Mardin seyahatinden dönen Esen Aktağlı (51), oğlu Muzaffer'i (31) uyandırmak için salona girdi. Oğlunun kanlar içerisinde yerde yattığını gören anne çığlık atıp yardım çağırdı.

BAŞINDAN VURULDUĞU TESPİT EDİLDİ
Eşinin seslerini duyan Cafer Aktağlı'nın (55) durumu bildirmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Aktağlı'nın başından tabancayla vurularak öldüğü tespit edildi. Polisin yaptığı incelemede odada boş kovan bulundu, silaha ise ulaşılamadı. Muzaffer Aktağlı'nın cenazesi, otopsinin ardından toprağa verildi.

'BENİ UYUŞTURUCUYA ALIŞTIRDI DİYE TARTIŞTIK'
Bu tespitler üzerine Selçuk Aktağlı’nın peşine düşen polis, zanlıyı Yeşilyuva Mahallesi’ndeki arkadaşının evinde yakaladı. Cinayette kullanılan tabanca ise Selçuk Aktağlı’nın belinden çıktı. Emniyete götürülen Selçuk Aktağlı ifadesinde, “Gece eve geldiğim zaman, ağabeyim tatlı almış yiyordu. Bana da ikram etti ve beraber yedik. Daha sonra kendisiyle beni uyuşturucuya alıştırdı diye tartıştık. Bana küfretti, tokat attı. Tahrik edince, kendisine ait tabancayla vurdum” diyerek cinayeti itiraf etti.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış