22 Ekim 2021 14:42 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:56

Arka Sokaklar Dizisinde Kansere Yakalanan Yıldız Oyuncu Ekranlara Ne Zaman Dönecek! Boğaç Aksoy Dizi Hakkında Ne Düşünüyor? Açıklamalar Şoke Etti!

Arka Sokaklar Dizisinde Kansere Yakalanan Yıldız Oyuncu Ekranlara Ne Zaman Dönecek! Boğaç Aksoy Dizi Hakkında Ne Düşünüyor? Açıklamalar Şoke Etti!

Kanal D ekranlarının en sevilen dizilerinden birisi olan Arka Sokaklar dizisi uzun yıllardır ekranlarda yerini korumayı başarmıştı. Televizyon tarihin...

Kanal D ekranlarının en sevilen dizilerinden birisi olan Arka Sokaklar dizisi uzun yıllardır ekranlarda yerini korumayı başarmıştı. Televizyon tarihinin en uzun süren dizisi ünvanını kazanan Arka Sokaklar dizisi her yeni bölümüyle milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplamayı başarıyor. Fakat geçtiğimiz günlerde dizinin parlayan yıldızı Boğaç Aksoy kansere yakalandığını ve bu nedenle ekranlarda yer alamayacağını duyurmuştu. Lenfoma kanserine yakalanan yakışıklı oyuncu dizide Volkan karakterine hayat veriyordu. Daha öncesinde Best Model 3.’sü olmayı başaran yakışıklı oyuncu bu yaşanan olay sonucunda hayranlarını enidişeye soktu. Kansere yakalanan başarılı oyuncunun tedavisi ise devam ediyor.

Sosyal medya hesabı üzerinden tedavi aşamalarını sık sık paylaşan yakışıklı oyuncu hayranlarının endişesini azaltmayı başarıyor. Kemoterapi tedavisi gören Boğaç Aksoy ilerleyen zamanlarda kemoterapi işlemlerinin biteceğini ve kök hücre tedavisine geçileceğini de geçtiğimiz gün sosyal medya hesabında paylaşmıştı. Sosyal medya hesabını etkin bir şekilde kullanan yakışıklı oyuncu hakkında ise en çok merak edilen dizi setlerine geri dönüp dönmeyeceği oldu. Sık sık bu sorularla karşılaşan yakışıklı oyuncu tedavisinin bitmesi ardından setlere geri döneceğini belirterek kış aylarında beklenen yeni bir sinema filminin başrolünde yer alacağı bilgisini de paylaştı. Sizlerin Boğaç Aksoy hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış